Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
Teraz gramy z potęgą z Wysp Owczych a są jacyś potencjalni rywale na ewentualną IV rundę w LE?

Odpowiedz
Ja to rozumiem, ale siano z LE i LKE porównywalne to po co się męczyć w LE a tak w LKE powalczyć o finał nawet przy dobrym losowaniu i tyle.

A w IV rundzie pewnie znowu z desantem z LM zagramy. Zresztą tak jak napisałem wcześniej jebać to. Tylko wspominać tutaj, że mecz się odbył i tyle. Na pewno nie płacić po 200 ziko za bilety na tych patałachów.

Odpowiedz
Albo chcemy się rozwijać i podnosi swój poziom albo liczyć tylko na kasę(i to nie jakąś zawrotną). Bez dwóch zdań lepiej grac w LE, nabierać doświadczenia, podpatrywać, uczyć się i walczyć. Jak będziemy co sezon grali w LK to będziemy stali w miejscu, a to bez sensu bo później są takie mecze jak wczoraj i zostajemy gaszeni jak pety na ulicy

Odpowiedz
Wiem o co Ci chodzi i bym się z tym zgodził ale pamiętam też o pkt. Jak już nie ma tej LM to więcej pkt zrobimy w LKE. A o to tutaj chodzi jesteśmy na dorobku potrzebujemy tych pkt do rozstawień.

Odpowiedz
Z taką grą to nie ma co marzyc o LE Wink tam można trafić na Trabzonspor , Thun w kolejnej rundzie kwalifikacji . W tej sytuacji jakiej teraz jesteśmy to najlepszym rozwiązaniem jest LK a może lepszym było by w ogóle nie grac juz w pucharach tylko skupic sie na samej lidze.

Odpowiedz
Przede wszystkim to trzeba się pozbierać i przejść lekarzy, prawników, robotników, sklepikarzy z Wysp Owczych.

Odpowiedz
Najbardziej bawi to, jak bardzo ogromna różnica jest w zespołach, które można trafić w PO LE.

Można trafić na Ararat-Armenia, Żalgiris Kowno, Larne, Vikingur Rejkjawik, czy Iberię, a można trafić na Crvenę Zvezdę, Thun, Trabzonspor, czy Mjallby.

Nie ma co. Jak w życiu. Trzeba wstać i walczyć dalej. I nigdy się nie poddać Wink

@rojber

https://x.com/86lp22/status/2082699919828079012?s=20

Niemniej - ja już jestem ostrożny w dzieleniu skóry na niedźwiedziu. Ta drużyna jest ROZBITA.

Jeśli przegramy z Wieczystą - będziemy leżeć zdeptani na podłodze i w takiej sytuacji możemy nawet odpaść z Klaksvik i nie boję się tego napisać.

EDIT: a może po prostu chcieli zagrać w tym pięknym miejscu? Nie dziwię się, ja też bym chciał.

https://x.com/wikilech_pl/status/2082586...52299?s=20

Odpowiedz
(30-07-2026, 08:09)Bonx82 napisał(a): Albo chcemy się rozwijać i podnosi swój poziom albo liczyć tylko na kasę(i to nie jakąś zawrotną). Bez dwóch zdań lepiej grac w LE, nabierać doświadczenia, podpatrywać, uczyć się i walczyć. Jak będziemy co sezon grali w LK to będziemy stali w miejscu, a to bez sensu bo później są takie mecze jak wczoraj i zostajemy gaszeni jak pety na ulicy

Niestety, ale u sporej części osób pokutuje przeświadczenie, że nabijanie rankingu, wydanie 15 mln w lecie, nieważne na co, sprawi, że będziemy lepsi i awans będzie bliżej. Nie. Nie będziemy lepsi. Żebyśmy byli lepsi musimy rozwijać drużynę. I nie mam tutaj na myśli tylko kupowania, ale podnoszenie poziomu jakości pojedynczych zawodników oraz drużyny, jako całości. Tych zawodników, których mamy. 

Jeśli tego nie zrozumiemy, to co roku będziemy się zastanawiać w lipcu/sierpniu, co znowu poszło nie tak? Ranking wyższy, wydane więcej, a wyglądamy gorzej, niż wyglądaliśmy....Graniem z Sigmami itp na pewno się zbliżymy do poziomu LM...

Odpowiedz
(30-07-2026, 08:44)Stara Gwardia napisał(a): Z taką grą to nie ma co marzyc o LE Wink tam można trafić na Trabzonspor , Thun w kolejnej rundzie kwalifikacji . W tej sytuacji jakiej teraz jesteśmy to najlepszym rozwiązaniem jest LK a może lepszym było by w ogóle nie grac juz w pucharach tylko skupic sie na samej lidze.

W takim razie proponuję wycofanie się już z pucharów. Po co tylko koszty generować i się ośmieszać.

Odpowiedz
(30-07-2026, 09:43)dst95 napisał(a): Niemniej - ja już jestem ostrożny w dzieleniu skóry na niedźwiedziu. Ta drużyna jest ROZBITA.

rozbici to my jesteśmy a dodatkowo ch możemy zrobić poza gadaniem o tym, a czy oni, pokaże boisko - w zeszłym roku już kilka razy też tak myśleliśmy.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bonx82, rojber, 6 gości