Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
(30-07-2026, 10:30)Mosina napisał(a):
(30-07-2026, 09:43)dst95 napisał(a): Niemniej - ja już jestem ostrożny w dzieleniu skóry na niedźwiedziu. Ta drużyna jest ROZBITA.

rozbici to my jesteśmy a dodatkowo ch możemy zrobić poza gadaniem o tym, a czy oni, pokaże boisko - w zeszłym roku już kilka razy też tak myśleliśmy.

Okej, ALE. No teraz poznamy kto jest baba a kto chłop. 

Rok temu też była szmata na ryj w eliminacjach, potem w chujowych LKE, potem w Pucharze Polski. 

I teraz zobaczymy kto jest w stanie to przetrwać.

Czy Palma to hobby player i mentalna pizda czy się ogarnie i będzie w stanie grać na poziomie?
Czy Ishak jest po drugije stronie rzeki zrobi rachunek sumienia i wykrzesa coś z siebie?
Czy Lis ogarnie psychę i cokolwiek wybroni?
Czy Pablo i Walemark będą w stanie przełożyć swoją aktywność na większe konkrety? Na nich najbardziej liczę. 

NSNP

Odpowiedz
Ot co. Tu trzeba zakasać rękawy i ratować choćby tą LKE co by nie było dziury w budżecie. Tym razem chyba wylosowało nam szczęśliwie, ciężko będzie to spierdolić ale... no ale to trzeba wziąć się w garść, wyciągnąć wnioski i zagrać na przyzwoitym poziomie.

Odpowiedz
Kto ma prawa do transmisji eliminacji LE?

Odpowiedz
Optymista się znalazłSmile Polsat ma.

Odpowiedz
Przeca pytam o eliminacje, na razie muszę odpocząć od wizyt czwartkowych na stadionie, a juz na pewno w przyszlym tygodniu.

Odpowiedz
Można to gdzieś obejrzeć online? Bo nie mam dostępu do naziemnego Polsatu. (może być na priv Wink)

Odpowiedz
Polsat Sport 1 zapewne, tam będzie Jaga w przyszłym tygodniu. Można kupić oczywiście na polsat box.

A bez kupowania to nie wiem, a chętnie sie dowiem.

Odpowiedz
Oczywiście proponuje w pierwszej kolejności Bułgarską, w drugiej legalne źródła, a w trzeciej dla osób wyłącznie za granicą jest taka witryna dlhd kropka st gdzie oglądałem sobie elegancko naszych niedoszłych rywali z Azerbejdżanu. Smile

Odpowiedz
Ale z tego co pamiętam, to prawa do transmisji konkretnych rozgrywek, czy to LM (Canal+), czy LE/LKE obowiązują dopiero od fazy ligowej. W eliminacjach przecież kluby same rozmawiają z TV - przykład nasz i TVP Sport, która miała transmitować wszystkie nasze mecze domowe w eLM. W tych samych rozgrywkach mecz Górnika był już w Polsacie.

Odpowiedz
polsat box jest "on line" - masz tam wtedy wszystkie polsaty, eurosporty i inne

plusem jest że kupujesz pakiet na 30 dni, a później jak się zupełnie obrazisz na rozgrywki, może prostu nie potrzebować i nie płacisz

to co jest wkurzajace, to przynajmnniej na moim tv się wiesza (apka), więc unikam jak ognia. na PC za to się nie wiesz bo odpadalm wersji webową Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 8 gości