Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Wieczysta Kraków - Lech Poznań, 1.08.26 17:30
Tryb drzewa
Ten mecz nie da nam żadnej odpowiedzi na nic. Może będzie dobrze a może nie. Gdzie jesteśmy to zobaczymy na koniec sierpnia. W boksie takie coś trzeba ustać i nie dać się znowu trafić. Poczekać aż przejdzie.

Odpowiedz
Ja bym wyszedł tak:
Lis-Pereira Mońka Yegbe Gurgul-Murawski Kozubal-Bengtsson Rodriguez Walemark-Agnero

Odpowiedz
Broń Boże wpuszczać Agnero na boisko, kaleka piłkarska co się przewraca o własne nogi przy co trzecim dotknięciu piłki. Jak już ma papa nie grać to lepiej Irańczyka na atak wpuścić.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
A ja bym porotował i to solidnie. Trzeba zrobić przegląd kadr bo teraz nie wiadomo na kogo można liczyć. Na Thórdarsona już wiadomo, że nie.

Odpowiedz
(31-07-2026, 11:39)m94g napisał(a): Broń Boże wpuszczać Agnero na boisko, kaleka piłkarska co się przewraca o własne nogi przy co trzecim dotknięciu piłki. Jak już ma papa nie grać to lepiej Irańczyka na atak wpuścić.

Agnero półka wyżej niż Ishak z ostatnich dwóch meczów. Irańczyk niech ogarnie się fizycznie wtedy można pomyśleć. I zarówno Papa jak i Palma niech przemyślą swoją grę, złapią trochę świeżości, bo z aktualną formą to nie widzę dla nich miejsca w podstawie. A i z ławki prędzej widzę Hakansa za Leo i wspomnianego Irańczyka za Agnero.

Odpowiedz
Prawdę mówiąc już dawno żaden mecz Kolejorza tak mnie nie obchodził. Będzie co będzie. Obojętnie jaki skład wyjdzie to wynik jest niewiadomą. Co do rotacji to wielu wariantow, szczególnie w środku pola to nie mamy. Niech jadą i przywiozą 3 pkt a jak nie to w sumie nic dziwnego.

Odpowiedz
(31-07-2026, 11:18)Kefas9494 napisał(a): Ja bym wyszedł tak:
Lis-Pereira Mońka Yegbe Gurgul-Murawski Kozubal-Bengtsson Rodriguez Walemark-Agnero

Nie wiadomo czy Leo jest gotów. 
Osobiście - Palma od pierwszych minut na 10, Jagiełło obok Murawskiego i jedziemy.

Już nigdy nie powinniśmy zagrać z trio Murawski-Kozubal-Rodriguez. Szczególnie ten ostatni, tak często tutaj chwalony za bieganie (bez mapy), nie za bardzo powinien się na boisku pokazywać tak długo, jak Kozubal jest i moze grac (czyli pewno ze 3 tygodnie max). Bo to jest zawodnik na zastąpienie Antka na pozycji 8. Nie na 10, nie na 6, a na 8.

A Antek niech teraz sobie odpocznie i przemyśli kilka spraw.

Odpowiedz
(31-07-2026, 12:59)Sultan napisał(a):
(31-07-2026, 11:18)Kefas9494 napisał(a): Ja bym wyszedł tak:

Nie wiadomo czy Leo jest gotów. 
Osobiście - Palma od pierwszych minut na 10, Jagiełło obok Murawskiego i jedziemy.

Już nigdy nie powinniśmy zagrać z trio Murawski-Kozubal-Rodriguez. Szczególnie ten ostatni, tak często tutaj chwalony za bieganie (bez mapy), nie za bardzo powinien się na boisku pokazywać tak długo, jak Kozubal jest i moze grac (czyli pewno ze 3 tygodnie max). Bo to jest zawodnik na zastąpienie Antka na pozycji 8. Nie na 10, nie na 6, a na 8.

A Antek niech teraz sobie odpocznie i przemyśli kilka spraw.

Jeśli chodzi o Palmę na dziesiątce to jest to do rozważenia, bo tam chyba grał najlepsze mecze. Z Rodriguezem to też jest tak, że był obok Walemarka najgroźniejszym zawodnikiem z Aarhus i wykreował setkę Palmie i prawie setkę Walemarkowi. 

Co do Jagiełły, to byłaby to nagroda za mecz z Aarhus, ale mam wrażenie, że on najlepsze mecze gra z kolei wchodząc z ławki.

Odpowiedz
I dodam, że to pierwszy i jedyny zawodnik idący do pressingu. Reszta stała i czekała, co zrobi. A Aarhus mieli pełno w gaciach takich sytuacjach. Do bramki na 0:1.

Odpowiedz
Rodri jest słabszy ale nadrabia walecznością i chęcią gry. Inni człapią i oglądają niebo.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 10 gości