Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
31-07-2026, 08:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-07-2026, 09:24 przez rojber.)
Zapomniałem, że mamy możliwość powtórzenia meczu z Duńczykami albo rozegrania trzeciego. I tam Lis pokaże co potrafi i jeszcze będzie pięknie.. a nie czekaj nie ma LM i przez rok nie będzie została tylko szydera z Nas i bramkarz który nadaje się do wiadomo czego. Więc tak dla mnie jest g... Które zawaliło nam mecz.
Taki gwiazdor taki kozak. Nie pomógł nic 6 strzałów cztery w sieci piąty to wybicie przed siebie i bilard z Joelem aż się chciało krzyknąć Szpakowskiego,, chłopie co ty robisz!" Dno dna. Jak sprzedadzą Mrozka to mam nadzieję że na dwójkę przyjdzie ktoś kto będzie mógł nam sezon ratować w bramce.
E:
I kolejne 20%. Na prawdę zostaw te epitety dla siebie.
Liczba postów: 216
Liczba wątków: 0
Reputacja:
9
Skupmy się na istocie tego wątku czyli plotkach transferowych. Możemy założyć temat rynsztok i tam się niektórzy będą mogli produkować.
Liczba postów: 171
Reputacja:
5
Wracając do tematu - podobno interesujemy się Pawłem Dawidowiczem. Ja się pytam - po co? Wygląda na plotkę puszczoną przez agenta, żeby podbić zainteresowanie piłkarzem obecnie szukającym klubu.
Jestem ciekaw, czy my jeszcze szukamy 6, ale penera, z warunkami fizycznymi - przydałby się taki USTABILIZOWANY Ouma (nie taki, którego każde zagranie to loteria).
Reputacja:
23
Interesujemy się bo podobne wpłynęły oferty za 8 milinów za Mońkę i się wahają.. i potrzebują kogoś za niego a nie dodatkowo.
Widzę, że mamy fanklub ręcznika w bramce. Fajnie fajnie czekam więc spokojnie na ten trzeci mecz z Duńczykami może tym razem pokaże co potrafi i awansujemy dalej. Bo będzie trzeci mecz prawda? Nic się nie stało to był tylko sparing?
Dziadowski bramkarz którego kariera w klubie dobiegła końca, tak jak Rudko i innych wynalazków.
Liczba postów: 8
Reputacja:
0
Łatwo tak kogoś skreślać po 4 meczach. Czy może oglądałeś jego mecze w Turcji? Jakoś w momencie ogłoszenia transferu Lisa nie było tu widać negatywnych opinii. Mnie oczywiście też nie przekonał tymi 4 meczami, ale sam ruch wydawał się oczywisty i mocny, więc nie zamierzam go skreślać już w lipcu.
Reputacja:
23
Znaczy jasne możemy mu dać jeszcze 30 szans. Jednakże on gra na bramce. Jak popełnisz błąd to jest koniec bramka i wyjazd z rozgrywek. Napastnik nie trafi chwilę się pośmiejemy w następnej akcji strzeli. A tutaj? Najważniejszy mecz a tu totalna lipa. Jak Rudko jemu tez chciałeś dawać kolejne szansę po tym co odstawiał?
Liczba postów: 2,212
Liczba wątków: 17
Reputacja:
93
31-07-2026, 16:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-07-2026, 16:45 przez Mosina.)
Popełnił błąd vs nic wielkiego nie wybronił - to jednak różnica
Liczba postów: 171
Reputacja:
5
Dobra Skorpion ciśnie po 4 meczach zawodnikowi, czyli finalnie ten gracz się sprawdzi.