Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(30-07-2026, 19:49)Skorpion napisał(a): Widzę, że wróciła stara dobra cenzura na forum no cóż chociaż wczoraj mieliśmy chwilę wolności słowa.

Pozyskanie stopera za free też by się przydało. Bo na Alexa bym nie liczył. Albo ktoś położył 10 za Mońke i już się go opycha bo tak.

Martwi brak info o DP i kimś kreatywnym do środka.

Mówisz o procentach wyłapanych za nazwanie Lisa gównem? Nikt tu cenzury nie stosuje, każdy pisze co mu ślina na język przyniesie ale jednak jakiś poziom wypowiedzi trzymajmy. Nie wiem jak Ty ale ja nie chce tu jakiegoś Onetu czy WP.

Odpowiedz
Zapomniałem, że mamy możliwość powtórzenia meczu z Duńczykami albo rozegrania trzeciego. I tam Lis pokaże co potrafi i jeszcze będzie pięknie.. a nie czekaj nie ma LM i przez rok nie będzie została tylko szydera z Nas i bramkarz który nadaje się do wiadomo czego. Więc tak dla mnie jest g... Które zawaliło nam mecz.

Taki gwiazdor taki kozak. Nie pomógł nic 6 strzałów cztery w sieci piąty to wybicie przed siebie i bilard z Joelem aż się chciało krzyknąć Szpakowskiego,, chłopie co ty robisz!" Dno dna. Jak sprzedadzą Mrozka to mam nadzieję że na dwójkę przyjdzie ktoś kto będzie mógł nam sezon ratować w bramce.

E:
I kolejne 20%. Na prawdę zostaw te epitety dla siebie.

Odpowiedz
(30-07-2026, 19:49)Skorpion napisał(a): Widzę, że wróciła stara dobra cenzura na forum no cóż chociaż wczoraj mieliśmy chwilę wolności słowa.

Pozyskanie stopera za free też by się przydało. Bo na Alexa bym nie liczył. Albo ktoś położył 10 za Mońke i już się go opycha bo tak.

Martwi brak info o DP i kimś kreatywnym do środka.

niestety nie wróciła a szkoda. już Ci wiele razy tu powtarzano żebyś ważył słowa, obrażanie zawodnika to obrażanie Klubu, albo jesteśmy całością albo rynsztokiem w stylu wpisów na MS

Odpowiedz
Skupmy się na istocie tego wątku czyli plotkach transferowych. Możemy założyć temat rynsztok i tam się niektórzy będą mogli produkować.

Odpowiedz
Wracając do tematu - podobno interesujemy się Pawłem Dawidowiczem. Ja się pytam - po co? Wygląda na plotkę puszczoną przez agenta, żeby podbić zainteresowanie piłkarzem obecnie szukającym klubu.

Jestem ciekaw, czy my jeszcze szukamy 6, ale penera, z warunkami fizycznymi - przydałby się taki USTABILIZOWANY Ouma (nie taki, którego każde zagranie to loteria).

Odpowiedz
Interesujemy się bo podobne wpłynęły oferty za 8 milinów za Mońkę i się wahają.. i potrzebują kogoś za niego a nie dodatkowo.

Widzę, że mamy fanklub ręcznika w bramce. Fajnie fajnie czekam więc spokojnie na ten trzeci mecz z Duńczykami może tym razem pokaże co potrafi i awansujemy dalej. Bo będzie trzeci mecz prawda? Nic się nie stało to był tylko sparing?

Dziadowski bramkarz którego kariera w klubie dobiegła końca, tak jak Rudko i innych wynalazków.

Odpowiedz
Łatwo tak kogoś skreślać po 4 meczach. Czy może oglądałeś jego mecze w Turcji? Jakoś w momencie ogłoszenia transferu Lisa nie było tu widać negatywnych opinii. Mnie oczywiście też nie przekonał tymi 4 meczami, ale sam ruch wydawał się oczywisty i mocny, więc nie zamierzam go skreślać już w lipcu.

Odpowiedz
Znaczy jasne możemy mu dać jeszcze 30 szans. Jednakże on gra na bramce. Jak popełnisz błąd to jest koniec bramka i wyjazd z rozgrywek. Napastnik nie trafi chwilę się pośmiejemy w następnej akcji strzeli. A tutaj? Najważniejszy mecz a tu totalna lipa. Jak Rudko jemu tez chciałeś dawać kolejne szansę po tym co odstawiał?

Odpowiedz
Popełnił błąd vs nic wielkiego nie wybronił - to jednak różnica

Odpowiedz
Dobra Skorpion ciśnie po 4 meczach zawodnikowi, czyli finalnie ten gracz się sprawdzi.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bonx82, michaju, 15 gości