Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
(03-08-2026, 17:06)Kris napisał(a): Jak przełożymy Jagiellonię to ten mecz będzie w terminie I rundy PP (na którą mamy wolny los), czyli dokładnie w środku tygodnia między wizytą w Łodzi, a Rakowem.

To wtedy będzie grał Raków z Górnikiem po wizycie Jagi.

Odpowiedz
Trabzon na poziomie Jagi. Ok spoko patrzę na kadrę i widzę tam nazwiska które nigdy nie zagrały by w Jadze (chyba żeby zastawić cały Białystok) i trzecie miejsce w lidze Tureckiej w której Jaga może by się fartem utrzymała. Wartość drużyny 135 milionów. Sorry ale jakiegoś rankingu nie wiadomo czego nie kupuje.

Odpowiedz
(30-07-2026, 12:55)rojber napisał(a): Optymista się znalazłSmile Polsat ma.

Flashscore podaje, że nasz mecz czwartkowy będzie w TVP Sport i TVP2?
Nie ma mnie w kraju w ten dzień, więc cieszę się że nie płatny Polsat

Odpowiedz
Czasem te płatne to lepiej za granicą. A z tvp miałem problem - licencja coś tam
Z canal też ale okazało się że muszę kliknąć i zgłosić reklamację (dowód że płacę z kraju) i teraz wreszcie odbieram podczas wyjazdów.
A, no i canal ma mecze które pokazuje tvp. Bez reklam Wink

Odpowiedz
TVP Sport grafika jak 25 lat temu Wink obraz zamazany, czasem jakby przerywało i chyba to nie jest przypadek bo wiele osób o tym pisze, ale za to TVP Sport online obraz piękny to trzeba zaznaczyć.

Odpowiedz
(04-08-2026, 07:02)Mosina napisał(a): Czasem te płatne to lepiej za granicą. A z tvp miałem problem - licencja coś tam
Z canal też ale okazało się że muszę kliknąć i zgłosić reklamację (dowód że płacę z kraju) i teraz wreszcie odbieram podczas wyjazdów.
A, no i canal ma mecze które pokazuje tvp. Bez reklam Wink

Tak, C+ mam i z VPN oglądam z całego świata - więc dobry news z tym TVP.

Odpowiedz
(03-08-2026, 17:54)pacal napisał(a):
(03-08-2026, 14:52)Icek napisał(a): @pacal 
Na podstawie czego wyszło Ci, że Trabzon jest porównywalny do Górnika? Wiadomo, że dwumecze rządzą się swoimi prawami, ale 3. drużyna ligi tureckiej, która w tym oknie wydała na transfery ponad 40 mln EUR porównywalna do Górnika?

Nie mnie tylko rankingowi OPTA (który jest rankingiem typu ELO), i który jest prawie codziennie uaktualniany na podstawie meczów w ligach i w pucharach:
https://theanalyst.com/articles/who-are-...r-rankings

Wg rankingu OPTA Trabzonspor ma 83.0 (tyle samo co Jagiellonia, Fenerbahce ma ponad 88, Lech ponad 85), a Górnik 82.3, tak że nie jest to zespół nie do przejścia dla Górnika.

Jakbyś napisał, że tak wychodzi z jakiegoś rankingu, to bym Cię nie dopytywał, a tak to założyłem, że to wynik Twoich przemyśleń na temat jakości poszczególnych zespołów. Mi osobiście by taki wynik nigdy nie wyszedł, co nie wyklucza tego, co napisałem post wyżej, że dwumecze rządzą się swoimi prawami, szczególnie w tej fazie sezonu, gdzie liga turecka jeszcze nie wystartowała. Ale że Górnik miałby mieć szanse na podium w lidze tureckiej? Pozostanę przy swoim zdaniu.....

Odpowiedz
Najłatwiej porównać kto gra w klubie i czy grałby w tym drugim.

Odpowiedz
(03-08-2026, 23:11)Sultan napisał(a):
(30-07-2026, 12:55)rojber napisał(a): Optymista się znalazłSmile Polsat ma.

Flashscore podaje, że nasz mecz czwartkowy będzie w TVP Sport i TVP2?
Nie ma mnie w kraju w ten dzień, więc cieszę się że nie płatny Polsat

Też jestem za granicą. Ostatnio w EU mogłem finał mundialu obejrzeć na aplikacji TVP Sport, ale pamiętam, że zwykle są problemy właśnie przez licencję. Chyba i tak skończy się na nieoficjalnych streamach. Chyba że ktoś ma jakiś sposób oprócz płatnych VPN?

Odpowiedz
dziś słyszałem ciekawą koncepcję, która zresztą bardzo mi się podoba - szczególnie zważywszy jakiego mamy "farta" w losowaniach.
A mianowicie UEFA chce z rundy kwalifikacyjnej zrobić taką przedligę. Czyli każdy ma gwarantowane x spotkań, jest tabela, najlepsi wchodzą, średni spadają, a ostatni wypadają.
Unika się wtedy losowań które są takie rozjechane, że można w ostatniej rundzie trafić na Monako, albo na zespół z Kosowa.
co myślicie?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości