Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Koszulki meczowe
Tryb drzewa
No właśnie Pany. Teraz ta rozmiarowka jest inna według mnie. Ja mam 178 i tak 77 kg i ten zestaw złoty mam eskę i jest spoko dopasowana. A teraz wziąłem emkę, a zastanawiałem się nad emkę i elką, bo eska była bardzo mała.

Odpowiedz
(28-07-2026, 14:38)Kefas9494 napisał(a): @secret bo ja gabarytowo to jestem chuchro niestety. Cisnę z siłownią, ale do progresu w masie mięsniowej zanotował Agnero to mi daleko. xd

Ja masę mięśniową mam ale ten mięsień nazywają "piwnym" (nie mam zielonego pojęcia dlaczego). Więc w swojej kolekcji mam koszulki od XXL do 4 XL i wszystkie jakieś takie przyciasnawe

Odpowiedz
Ktoś może był w ostatnich dniach w sklepie na stadionie i wie kiedyxma pojawić pełna rozmiarówka 1 kompletów?

Odpowiedz
(03-08-2026, 21:12)Harley napisał(a): Ktoś może był w ostatnich dniach w sklepie na stadionie i wie kiedyxma pojawić pełna rozmiarówka 1 kompletów?

Najlepiej napisać maila. A co masz na myśli pisząc pełna rozmiarówka? Jak ja byłem to były od S do XXL

Odpowiedz
(04-08-2026, 10:46)Kefas9494 napisał(a):
(03-08-2026, 21:12)Harley napisał(a): Ktoś może był w ostatnich dniach w sklepie na stadionie i wie kiedyxma pojawić pełna rozmiarówka 1 kompletów?

Najlepiej napisać maila. A co masz na myśli pisząc pełna rozmiarówka? Jak ja byłem to były od S do XXL

no pełna tj. od S do 5XL Wink
Tymbardziej, że 2XL i 3XL wypadają jak zwykła L… Wink

Odpowiedz
Macron u mnie na szerokość 2 rozmiary mniejszy wypada - musiałem brać 5XL. Dlatego kupiłem pierwszego dnia - z tym rozmiarem zawsze jest problem. Puma Pasów mam 3XL.

Wyjaśnienie Macieja Henszela odnośnie gwiazdki: koszulka przyjeżdża bez gwiazdki, bo zamawiana jest w październiku poprzedniego roku. I dorabiana jest na miejscu, taka opcja jak doklejenie jest szybsza

Odpisałem, że kibice chcą by za rok była wyszywana złota nicią Smile

Odpowiedz
(05-08-2026, 13:43)wiktur napisał(a): Wyjaśnienie Macieja Henszela odnośnie gwiazdki: koszulka przyjeżdża bez gwiazdki, bo zamawiana jest w październiku poprzedniego roku. I dorabiana jest na miejscu, taka opcja jak doklejenie jest szybsza

No za rok, to myślę, że bez problemu i że będzie haftowana, bo już ją mamy. 
Swoją drogą - skoro jest dorabiana na miejwcu w Poznaniu, to jaki był problem, by dorabiać ją … haftowaną..? Czas? Kasa? 
Osobiście, gdyby była opcja zakupu bez gwiazdki, to bym sobie haft sam ogarnął..

Odpowiedz
W obecnych czasach haft tak małego elementu to jest niewiele dłuższa operacja niż naklejka z folii.
Bullshit panie Henszel.

Odpowiedz
(Wczoraj, 08:26)Harley napisał(a):
(05-08-2026, 13:43)wiktur napisał(a): Wyjaśnienie Macieja Henszela odnośnie gwiazdki: koszulka przyjeżdża bez gwiazdki, bo zamawiana jest w październiku poprzedniego roku. I dorabiana jest na miejscu, taka opcja jak doklejenie jest szybsza

Swoją drogą - skoro jest dorabiana na miejwcu w Poznaniu, to jaki był problem, by dorabiać ją … haftowaną..? Czas? Kasa? 
Osobiście, gdyby była opcja zakupu bez gwiazdki, to bym sobie haft sam ogarnął..

Z pewnością kasa. Podzlecenie tego firmie z odpowiednim sprzętem i wykwalifikowanymi ludźmi to nie mały koszt. Łatwiej i taniej pewnie to wyklejać z jakiegoś szablonu.
Co do samodzielnego wyhaftowania to poczekaj aż ta gwiazdka sama odpadnie po kilku praniachWink

Odpowiedz
(Wczoraj, 08:39)rojber napisał(a):
(Wczoraj, 08:26)Harley napisał(a):

Z pewnością kasa. Podzlecenie tego firmie z odpowiednim sprzętem i wykwalifikowanymi ludźmi to nie mały koszt. Łatwiej i taniej pewnie to wyklejać z jakiegoś szablonu.
Co do samodzielnego wyhaftowania to poczekaj aż ta gwiazdka sama odpadnie po kilku praniachWink

A wiesz, że to była moja pierwsza myśl,
W dniu premiery, jak zobaczyłem TĘ NAKLEJKOWĄ GWIAZDKĘ? ?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości