Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Pisałem już podczas zeszłej rundy, że Gisliego trzeba wypożyczyć. Kierunek natomiast dziwny, moim zdaniem nie pogra za dużo, a przecież o to chodziło. Wolałbym go gdzies w Ekstraklasie lub nawet 1 lidze oglądać.

Powodzenia dla młodego Islandczyka, choć myślę że już nie pogra u nas. Bardzo przezroczysty piłkarz bez jakiejś wiodącej cechy dla pozycji, może poza niezłą techniką użytkową, z której niestety nie umiał zrobić pożytku. Próbowaliśmy potencjału, nie dojechał, zdrowie nie pomogło. W jego miejsce lepiej wziąć młodego z Akademii.

Odpowiedz
Pytanie czy wypożyczenie z opcją wykupu czy bez? Jeśli bez to spoko i według mnie kierunek dobry. Jak ma zrobić postęp to w takim środowisku. Jak się otrzaska i będzie grał to może wróci do nas w lepszej wersji samego siebie. Jak nie to znaczy, że jest za słaby i będzie trzeba się rozstać z nim definitywnie.

No i w takim razie mam nadzieje, że Bergren to tak jak pisałeś Sułtan przychodzi z Gisliego. A w razie odejścia Antka wpadnie ten zapowiadany kozak na szóstkę.

Odpowiedz
A ktoś zapowiadał kozaka na szóstkę?
Berggren jest bardzo ok. 
A dalej czekamy, co będzie - LE/LKE czy nic. Antek odejdzie, ale coś tak czuje, że środek pola Pablo, Murawski, Jagiełło, Berggren i np Delikat do rotacji to będzie to, czym będziemy grać na jesieni.

Odpowiedz
No właśnie ja obstawiam, że Bergren za Antka a za Gisliego np. Delikat.

Odpowiedz
(Wczoraj, 12:08)Sultan napisał(a): A ktoś zapowiadał kozaka na szóstkę?
Berggren jest bardzo ok. 
A dalej czekamy, co będzie - LE/LKE czy nic. Antek odejdzie, ale coś tak czuje, że środek pola Pablo, Murawski, Jagiełło, Berggren i np Delikat do rotacji to będzie to, czym będziemy grać na jesieni.

Jeśli odpadniemy ze wszystkiego to możliwe, że tak będzie. Ale jeśli awansujemy chociażby do LKE to bym się bardzo zdziwił gdyby tak było, szczególnie w obliczu puszczenia Gisliego. A Delikat to bardziej dziesiątka wydaje mi się.

Edit: dziennikarze ćwierkają, że to transakcje powiązane (Gisli out, Bergren in). A w razie odejścia Antka miałby ktoś przyjść, tym razem na wypo. Oby tak było. Ale przekonamy się. Wink

Odpowiedz
Tak czy inaczej to jest transfer 1 in 1 out więc dalej potrzebujemy kogoś do środka pola jako ten transfer +1, a nie tylko 1:1.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Nie po to bierzemy Gustawa żeby odpadać ze wszystkiego.

Odpowiedz
(Wczoraj, 12:24)Róża napisał(a): Nie po to bierzemy Gustawa żeby odpadać ze wszystkiego.

Tak jest. A jeszcze wczoraj czy tam nawet dzisiaj były głosy (w tym moje), że dopóki nie będzie pewnych pucharów to żadnych ruchów nie będzie. Big Grin Oczywiście, póki nie ma smsa, nie ma niczego potwierdzonego. Ale zapowiada się, że to "zaufanie sportowe" do Nielsa i naszych grajków jest tam na górze jednak większe niż u forumowiczów.

Odpowiedz
Ten ruch miał być po II rundzie ( defensywny ). Niezależnie od wyjść z klubu.

Odpowiedz
Kurcze, trochę Gisliego na głęboką wodę wrzucili. St.Pauli zapewne się będzie bić o awans, oby jakaś dobra klauzula dotycząca spotkań tam była bo pewny nie jestem, że on tam pogra coś więcej.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 7 gości