jako że Klub podał info, że mecz się odbędzie zgodnie z planem, możemy się wszyscy do niego przygotowywać już oficjalnie. pomijając czy to rzeczywiście dobra decyzja czy nie.
|
Ocena wątku:
Title: Lech Poznań - Piast Gliwice, 09.08.2026 17:30
Tryb drzewa |
07-08-2026, 12:56
Czy ktoś jest spokojny o wynik w tym meczu? mamy fatalną skuteczność Ishak nie potrafić oddać celnego strzału w światło bramki, Palma strzela w trybuny, Irańczyk pudłuje z 5 metrów.... forma katastrofa, wyjść dwoma napastnikami od pierwszych minut może cos uda się wcisnąć.
07-08-2026, 13:55
Jeli mają się docierać meczami, to wolę żeby to robili meczami ligowymi, i dotarli do grupy LE, niż docierali się pucharami na ligę. Ligę można odrobić. Pucharów nie.
07-08-2026, 21:40
Gramy wszystko na Agnero i wygrywamy. Piłka nożna to prosty sport.
07-08-2026, 22:08
Musimy się spodziewać podobnego meczu do spotkania z Cracovią czy Klaksvik więc Agnero na środek ataku i niech walczy. Generalnie to dramat tej ligi że połowa drużyn zna tylko taktykę na autobus.
07-08-2026, 22:08
Granie Pablem na kierownicy nie zdaje egzaminu.
Piast będzie się głęboko bronil. Może niech Ishak gra podwieszonego pobawi się w rozegranie?
W tym szaleństwie może metoda?
Albo Palma na 10 się obudzi.
Trzeba szukać rozwiązania. I skuteczności.
Piast będzie się głęboko bronil. Może niech Ishak gra podwieszonego pobawi się w rozegranie?
W tym szaleństwie może metoda?
Albo Palma na 10 się obudzi.
Trzeba szukać rozwiązania. I skuteczności.
08-08-2026, 01:13
Liczę na Palmę na kierownicy. Dać mu swobodę, Agnero do rozbijania przed i będzie dobrze.
Wypowiedź Myśliwca, niestety trochę prawdziwa - ale mam nadzieję że zostanie przez nas skarcony na boisku
09-08-2026, 07:40
Mysle, że Niels da dzisiaj szansę Gumnemu od pierwszej minuty. Nie zdziwię się jak Monka lub Yegbe znowu odpoczną. Na lewej pewnie Moutinho. W końcu mógłby się wykazać. Kłopot ze środkiem pola bo w sumie bez pola manewru. Ciekawe co z Bergrenem. Tak jak pisałem, spróbujmy tego Palmę na środku. Hakans powinien od pierwszej. No i Agnero.
09-08-2026, 08:09
Tak powinno być, głownie z Palmą na kierownicy i Moutinho. To mogłoby trochę zaskoczyć pewnego siebie Myśliwca.
Ale obstawiam, że Joel jest nietykalny, podobnie jak Pablo na 10, co jest niestety tragicznym pomysłem.
Ale obstawiam, że Joel jest nietykalny, podobnie jak Pablo na 10, co jest niestety tragicznym pomysłem.
Browsing: 1 gości