10-08-2026, 08:09
Bardzo fajny meczyk do oglądania z perspektywy trybun. Nawet pierwsza połowa nie wyglądała aż tak źle jak co niektórzy piszą. Mam nadzieję, że ten mecz to początek powrotu dobrego Luisa. Palma i Walemark mają te magiczne momenty które potrafią porwać trybuny. Szkoda, że ta akcja Palmy z przerzuceniem piłki nad obrońcą nie skończyła się golem. Bramka Delikata fantastyczna sprawa - czysta radość, japa szeroko się cieszyła
Oby dostawał jak najwięcej minut, bo widać po nim potencjał, że może mieć fajne, mocne wejście do 1 drużyny bez konieczności wypożyczenia. Co do słów Myśliwca na konferencji - niby fajna wypowiedź, ale myślę, że od początku miał taki plan. Chciał lekko podgrzać i sprowokować przed meczem , ale dobrze wiedział, że w razie co ma furtkę, żeby po meczu to odkręcić i zmienić narrację.
Oby dostawał jak najwięcej minut, bo widać po nim potencjał, że może mieć fajne, mocne wejście do 1 drużyny bez konieczności wypożyczenia. Co do słów Myśliwca na konferencji - niby fajna wypowiedź, ale myślę, że od początku miał taki plan. Chciał lekko podgrzać i sprowokować przed meczem , ale dobrze wiedział, że w razie co ma furtkę, żeby po meczu to odkręcić i zmienić narrację.