Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech w europejskich pucharach
Tryb drzewa
Zakładam wątek ogólnopucharowy, żeby nie mieszać dalej części piszącej o Lechu w pucharach w Quo Vadis a części w temacie o pucharach w dziale "Sport" - myślę, że to skoncentruje posty ogólnopucharowe w kontekście Lecha w tym wątku.

Dzisiaj losowanie.

Można polosować tak:

wersja hardcore: Juventus, Milan, Salzburg, Stade Rennais, Crystal Palace, Bournemouth, Hoffenheim, Besiktas ?
wersja lightcore: Olympiakos, Alkmaar, Pilzno, Anderlecht, Omonia, Celje, Torreense, Ararat.

Niezły rozstrzał. To ja poproszę życzeniowo:

Milan (H), Bayer (A), Celtic (H), Dinamo (A), Omonia (H), Celje (A), Ararat (H), Torreense (A).
I z takiego zestawu mamy obowiązek wyjść, ale oczywiście minimum jednych Brytyjczyków trafimy, i z 4 koszyka na pewno Besiktas albo Hoffenheim też.

W ogóle losowanie 3 i 4 koszyka zdeterminuje mocno nasze szanse na wyjście z tej fazy ligowej na wiosnę.

Odpowiedz
dzięki - dobry wątek. to się przenoszę:

dziś losowanie o 13, chcę Milan przy Bułgarskiej i to nie zimą. reszta jak się trafi. cieszę się na tę przygodę.

Odpowiedz
Arhus w lidze konferencji. Każdemu na koniec jego własny dowcip.

Odpowiedz
Historycznie to musi nam się trafić ta Marsylia. Najlepiej u siebie, żeby można było ich otruć.

Odpowiedz
Życzeniowo to też się skuszę Smile
Koszyk 1: AC Milan (d), Real Sociedad (w)
Koszyk 2: Celtic Glasgow (d), Stade Rennais (w)
Koszyk 3: Sunderland (w), Celta Vigo (d)
Koszyk 4: to obojętnie, może żeby coś punktów nachapać to Hapoel Beer Szewa (d), OFI Kreta (w)

Odpowiedz
(28-08-2026, 10:06)secret napisał(a): Życzeniowo to też się skuszę Smile
Koszyk 1: AC Milan (d), Real Sociedad (w)
Koszyk 2: Celtic Glasgow (d), Stade Rennais (w)
Koszyk 3: Sunderland (w), Celta Vigo (d)
Koszyk 4: to obojętnie, może żeby coś punktów nachapać to Hapoel Beer Szewa (d), OFI Kreta (w)

Ja podobnie. Z koszykow 1-3 najciekawsze zespoły a z czwartego ktoś do punktowania.

Odpowiedz
Przy szczęściu w losowaniu (czyli nie my) jest spora szansa by wyjść. Trafić z drugiego koszyka Ferencvaros lub Celtic. W trzecim Sturm, Celje, Omonia. W czwartym ominąć Besiktas, Hoffenhaim i Nijmegen. A z pierwszego trafmy na topki, napierdalajmy się z nimi Big Grin

Odpowiedz
Proszę na mnie nie krzyczeć tylko spokojnie odpowiedz na pytanie Wink
Chcemy grać, zdobywać pkt i iść dalej na wiosnę?
Czy chcemy potęgi piękne mecze i zjazd do garażu w styczniu?

Odpowiedz
chcemy poważne kluby (nieświadome naszej mocy) ładnie rozklepać, a z ogórkami (w naszym mniemaniu) postarać się wygrać Smile

Odpowiedz
A są takie kluby mocne nieświadomie? Big Grin

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2ras, Adzio23, Chaos, 7 gości