Sportowo losowanie nie najgorsze i dające jakieś nadzieje na TOP 24. Szkoda tylko, że z pierwszego koszyka nie wylosowaliśmy żadnego z włoskich gigantów lub chociaż Marsylii, z którą historycznie mamy pewne rachunki do wyrównania.
|
Ocena wątku:
Title: Lech w europejskich pucharach
Tryb drzewa |
28-08-2026, 13:34
Przeanalizowalem jeszcze raz - wycofuję się, losowanie nie było pechowe, losowanie po prostu nie było superszczęścliwe, dające jakieś ponadprzciętne szanse na wyjście do fazy pucharowej. Będzie ciężko, zabraklo szczęścia w losowaniu 3 koszyka.
28-08-2026, 13:35
Rozkład jazdy znany! Tylko Lech Poznań!
28-08-2026, 13:36
Według mnie trafiło się bardzo ciekawie.
Pierwszy koszyk? Chciałem Juve lub Milan + Bayer. Trafił się Bayer, zamiast włoskiego giganta - gigant z Portugalii ale za to z byłym Lechitą w składzie. Biorę!
Drugi koszyk? Ferencvaros to duży klub, z niesamowitymi kibicami, dodatkowo wydaje się do ogrania. Super, że przyjeżdżają do Poznania. Union z kolei to ciekawy projekt, nie tak medialny, ale piłkarsko bardzo mocny. Ich nie było na mojej liście życzeń, ale sprawdzimy się!
Trzeci koszyk to mieli być obowiązkowo Angole w Poznaniu no i są Angole. Może trochę przesyt, że są to Angole razy dwa, ale wyjazd do Londynu to kurczę przeskok niesamowity. Zamiast nich fajna byłaby, np. Celta Vigo, ale kurde, narzekać na grę z wielkimi markami z Anglii to grzech!
No i czwarty koszyk trafiły się ekipy do ogrania, tak jak życzyliśmy sobie z kolegą SECRET-em. Wyszło prawie idealnie. Z Węgrami i ekipami z czwartego koszyka 9 pkt, po drodze ugrać jeden remisik i jedziemy dalej.
Pierwszy koszyk? Chciałem Juve lub Milan + Bayer. Trafił się Bayer, zamiast włoskiego giganta - gigant z Portugalii ale za to z byłym Lechitą w składzie. Biorę!
Drugi koszyk? Ferencvaros to duży klub, z niesamowitymi kibicami, dodatkowo wydaje się do ogrania. Super, że przyjeżdżają do Poznania. Union z kolei to ciekawy projekt, nie tak medialny, ale piłkarsko bardzo mocny. Ich nie było na mojej liście życzeń, ale sprawdzimy się!
Trzeci koszyk to mieli być obowiązkowo Angole w Poznaniu no i są Angole. Może trochę przesyt, że są to Angole razy dwa, ale wyjazd do Londynu to kurczę przeskok niesamowity. Zamiast nich fajna byłaby, np. Celta Vigo, ale kurde, narzekać na grę z wielkimi markami z Anglii to grzech!
No i czwarty koszyk trafiły się ekipy do ogrania, tak jak życzyliśmy sobie z kolegą SECRET-em. Wyszło prawie idealnie. Z Węgrami i ekipami z czwartego koszyka 9 pkt, po drodze ugrać jeden remisik i jedziemy dalej.
28-08-2026, 13:38
No i nie wyszło do końca. Szkoda. Awans bardzo trudny. 6 pkt do zrobienia na Portugalii i OFI. A reszta? Serio kogo widzicie do jebnięcia a jeszcze remisik z kimś trzeba zrobić. No nic. Walczyć do końca i tyle.
(28-08-2026, 13:38)Skorpion napisał(a): No i nie wyszło do końca. Szkoda. Awans bardzo trudny. 6 pkt do zrobienia na Portugalii i OFI. A reszta? Serio kogo widzicie do jebnięcia a jeszcze remisik z kimś trzeba zrobić. No nic. Walczyć do końca i tyle.
Niczego innego się po Twoim wpisie nie spodziewałem.
Oglądałeś mecze Górnika z Ferencvarosem? Górnik przegrał tylko dlatego, że nie miał napastnika.
To jest drużyna dużo, dużo słabsza od Jagiellonii Białystok. Gramy u siebie.
Nie rób z Lecha drużyny pokrak.
28-08-2026, 13:48
Co ty piszesz Skorpion. Jeżeli chodzi o czysto piłkarsko wylosowaliśmy bardzo dobrze. Z ostatniego koszyka najlepiej jak mogliśmy nie dało się lepiej. Drużyna z 2 ligi portugalskiej (!) w LE, i OFI Crete 17mln euro na transfermarkt. Do tego Węgrzy u siebie spokojnie remis do zrobienia a nawet 3 pkt. Jeżeli chodzi o drużyny z Anglii wiaodmo, że lepiej było np Celje, ale może zlekceważą ?
28-08-2026, 13:48
@Skorpion, jaki Ty jesteś antyLechowy. Maruda, wszystko w czarnych barwach, Lech najgorszy. Straszny typek z Ciebie.
Licze, że uda się coś z Anglikami ugrać.
Licze, że uda się coś z Anglikami ugrać.
28-08-2026, 13:49
(28-08-2026, 13:46)dst95 napisał(a):(28-08-2026, 13:38)Skorpion napisał(a): No i nie wyszło do końca. Szkoda. Awans bardzo trudny. 6 pkt do zrobienia na Portugalii i OFI. A reszta? Serio kogo widzicie do jebnięcia a jeszcze remisik z kimś trzeba zrobić. No nic. Walczyć do końca i tyle.
Niczego innego się po Twoim wpisie nie spodziewałem.
Oglądałeś mecze Górnika z Ferencvarosem? Górnik przegrał tylko dlatego, że nie miał napastnika.
To jest drużyna dużo, dużo słabsza od Jagiellonii Białystok. Gramy u siebie.
Nie rób z Lecha drużyny pokrak.
No jednak mocno przesadziłeś. Oni ograli w dwumeczu Trabzonspor 5-0 grający pełnym składem w tym z Salahem.
Tu już nie ma leszczy, to nie LKE, że ktoś sobie odpuści. No nic pozostaje powalczyć w każdym meczu. Miejmy nadzieje, że się uda.
Proponuje zobaczyć z kim grali Węgrzy i kogo zrobili. Proszę zobaczyć jak gra Union. Anglicy do jebnięci? Bo?
Proszę o konkrety. Jaga ma łatwiejszy terminarz.
Proponuje zobaczyć z kim grali Węgrzy i kogo zrobili. Proszę zobaczyć jak gra Union. Anglicy do jebnięci? Bo?
Proszę o konkrety. Jaga ma łatwiejszy terminarz.
Browsing: 2 gości