Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: QUO Vadis NF?
Tryb drzewa
Ale wytłumaczcie mi jak to jest że Sousa w meczu z Cracovią a w meczu z Radomiakiem to jakby dwie skrajnie różne osoby? Czy za ustabilizowanie formy to jednak nie odpowiada trener? Zresztą Sousa to tylko jeden z wielu przypadków.

Ja czekam cały czas jednak na to co stanie się ze słowami Rząsy cytuję "limit błędów już się wyczerpał". Pytanie dla kogo? Bo obstawiam że Rząsa ich nie popełnia...

Odpowiedz
(28-04-2025, 09:17)Zabal napisał(a): Ale wytłumaczcie mi jak to jest że Sousa w meczu z Cracovią a w meczu z Radomiakiem to jakby dwie skrajnie różne osoby? Czy za ustabilizowanie formy to jednak nie odpowiada trener? Zresztą Sousa to tylko jeden z wielu przypadków.

Ja czekam cały czas jednak na to co stanie się ze słowami Rząsy cytuję "limit błędów już się wyczerpał". Pytanie dla kogo? Bo obstawiam że Rząsa ich nie popełnia...

To były chyba słowa pieszczoszka swojego Papy, Piotrusia.

Odpowiedz
(27-04-2025, 21:29)Antonio napisał(a): W 2022 roku też już było pozamiatane, Raków miał autostradę do mistrzostwa, grał z Cracovią u siebie, grał z Zagłębiem w Lubinie. Za tydzień może zgubić punkty w Mielcu (bo czemu nie?) a my wygramy z Puszczą (bo czemu nie?) i znowu 32 kolejka będzie ważna i decydująca. Możemy też się wypierdolić na Legii a Raków zremisować z Jagą i ciągle wszysko będzie w rękach Pana Trenera Jacka Zielińskiego.

Nie no, stąpajmy twardo po ziemi. Gramy totalne gówno na wyjazdach i jakoś ciężko uwierzyć, że w Warszawie będzie lepiej. 
Równie dobrze, można napisać, że Lech wygra Ligę mistrzów (bo czemu nie?)
To takie myślenie życzeniowe, które średnio sprawdza się na murawie.

Odpowiedz
Miał być 5 finałów a tu wyrąbka na pierwszym. Brawo NF mam nadzieje, że jak nie będzie mistrza to nie będzie i Pana.

Odpowiedz
Z ciekawości, kto za niego? Kogo widzisz? Kogo nie będziesz wyzywał od magików? I kto taki zagwarantuje, że Mońka albo żaden inny obrońca grający w Lechu nie zrobi klopsa?

Odpowiedz
pierwszy był z Cracovią...

takie postulaty to miód na serce dla Rutka i Rząsy...

Odpowiedz
Kogo widzę. Wiadomo numerem jeden jest Maciej który ma klucz do Lecha ale obawiam się, że jest poza zasięgiem. Z Polski nie widzą nikogo, rynek jest przebrany Papusz nie przyjdzie nie ta filozofia a jakiś Siemieniec to mnie nie przekonuje. Poszedł bym poszukać kogoś za granicą. Kogoś z drugiej Bundesligi. Trenera który ma obycie i charyzmę. Taki za którym pójdą kibice jak w ogień.

Kogoś kto będzie wiedział jak zarządzać meczem a nie stać jak słup soli widząc co się odpierdala na boisku.

Postulat wyjebania trenera bez mistrza? @Mosina o to chodzi?
I to jest niby pro Rutek..
Nie no zostawmy go. Zjebie eliminację to będzie tu krzyk także twój, że należy go wyjebać ( ma jeszcze rok kontraktu) i ma przyjść nowy. Pół biedy jak przyjdzie jakiś trener z CV normalnym ale wtedy będę musiał czytać posty takich jak Ty, ze nie wolno go oceniać bo on się uczy. Mistrza oczywiście nie będzie bo on się uczy. Luzik. Gorzej jak pojawi się jakiś Wojtkowiak albo inny Rumak w celu dogrania sezonu. Jest to możliwe. Ale nie zostawmy trenera bez wyniku może się za rok uda a jak nie? koniec kontraktu on będzie miał to w dupie..

Odpowiedz
Czyli rozwiązanie zagadki dlaczego Lech gra słabo drugie połowy trzeba powierzyć innemu trenerowi? Co jeśli nowy rozwiąże ten problem ale pojawią się inne problemy? Damy trzeciego by rozwiązał problem drugiego? Tak można wymieniać bez końca. Nowa miotła, czyste karty, zobaczymy co potrafią ci piłkarze, okienko się zamknie, dogrywanie rundy tymi samymi, zimowe okienko gdzie sprowadzą góra jednego nowego, przygotowania, runda wiosenna, brak lidera, zmiana trenera itd, itd.

Odpowiedz
Skorpion, piszesz:
"Kogoś z drugiej Bundesligi. Trenera który ma obycie i charyzmę. Taki za którym pójdą kibice jak w ogień". Kto taki konkretnie? Z drugiej Bundesligi konkretnie. Za kim Twoim zdaniem kibice pójdą w ogień?
Jaki trener z nazwiskiem i papierami? Jakimi? Bo zakładam, że to ktoś, kto ma być półkę wyżej niż jakiś tam mistrz Danii z nienajsilniejszym zespołem i trener duńskiej młodzieżówki ? Bo to "magik".
Wreszcie, załóżmy że przyjdzie "Ktoś z drugiej Bundesligi. Trener, który ma obycie i charyzmę. Taki za którym pójdą kibice jak w ogień". Czy wtedy nie będziesz  musiał "czytać postów, ze nie wolno go oceniać bo on się uczy. Mistrza oczywiście nie będzie bo on się uczy".?
Przepraszam, a on się nie będzie uczył? Bo charyzma i druga Bundesliga? I wtedy mistrz oczywiście będzie?  Bo charyzma i druga Bundesliga? BO to tak kopiuj- wklej liga do ligi jeden wuj?
I na koniec: nie pomyślałeś ani przez moment, że po zmianie trenera na KOGOKOLWIEK, dajesz właśnie czas i alibi Rutkowskiemu i Rząsie? Jest nowy trener, zrobiliśmy ruch, reagujemy, a on wdraża się, na sukcesy trzeba poczekać. To jest ich kurwa stały zaśpiew od wieków.
Tak to można co sezon, do porzygu. Żadnej stabilizacji oprócz jednej: Syn Swojego Ojca i jego Fred bawią się dalej , w ten sam sposób.

Odpowiedz
A dlaczego ma być tylko jedna opcja:
a) nowy trener
b) nowi piłkarze
?
A dlaczego od tych rutkowsko/rząsowych KUREW nie wymagać oby dwóch opcji?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości