Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Przygotowania do sezonu
Tryb drzewa
Ja tam poczekam na efekty końcowe, żeby stwierdzić czy zarząd dał ciała czy nie.

Efekty końcowe to jest w tym roku:
- sytuację na koniec eliminacji pucharów - w którym pucharze wylądujemy.
I w skali całego sezonu:
- na którym miejscu skończymy ligę, i z iloma punktami
- jak nam pójdzie w PP
- co i w jakim stylu w tych pucharach zwojujemy

Inaczej to będzie od ściany do ściany po każdym udanym/nieudanym meczu - jak nie przymierzając Twój komentarz w innym wątku o wywaleniu 3/4 składu za porażkę w SPP...

Odpowiedz
(13-07-2025, 13:49)Pucenty napisał(a): Tak, tu się zdecydowanie zgadzam, że nawet ruchy out outsiderów też na ten moment powinny być wstrzymane. Nawet ten Elias ryzykowny i czekałbym do tego 11.08...

Po dzisiejszym meczu to jednak Fiabema natychmiastowy kop w d...

Odpowiedz
Wiesz, czekając na efekty końcowe to możemy skończyć jak ten jamnik co miał wygrać wyścig psów.
Póki co nie zagraliśmy żadnego dobrego meczu, przegraliśmy z Banikiem sparing jako jedyni z ekstraklasy z którymi się mierzył. Przegraliśmy u siebie SPP z drużyną która ledwo wygrała z tysięcznym w rankingu elo Aktobe.
Nie mówię by już wieszać psy na wronieckich ale lampka pali się już na mocno pomarańczowo. My nie mamy nawet pierwszego składu; strach pomyśleć co by było gdyby trzeba było korzystać z ławki

Odpowiedz
Owszem, jest sporo zagrożeń które muszą zostać załatane. Myślę że zostaną załatane.
Czy skutecznie? Czy udanie? Czy nie za późno? To się okaże za jakiś czas. Patrz mój poprzedni post.

Odpowiedz
Zdaję sobie sprawę że nie mamy żadnej mocy sprawczej i musimy czekać na to co będzie. Możemy jedynie ocenić mniej lub bardziej emocjonalnie co jest a nie jest dobrze. Do tego niestety dochodzi grzech pierworodny wronieckich czyli rozmienianie Mistrzostwa na drobne. Trzeba jednak zawsze szukać pozytywów. Mam nadzieję, że dzisiejszy mecz, a w zasadzie skład w jakim zagraliśmy pokazał że czas przyspieszyć transfery i jeśli trzeba zapłacić więcej to nie ma co żydzić. Druga runda eliminacji LM może wcale nie być bułką z masłem. Aktobe będące w czeluściach rankingu elo pokazało Legii, tej która w pierwszej polowie Nas sdominowała, że wcale łatwo skóry nie sprzeda. A oni przynajmniej mają pierwszy skład, My niekoniecznie

Odpowiedz
Coś mi świta, że w zeszłym roku, chyba Rutek mówił, że już koniec taryfy ulgowej dla złych transferów, nie będziemy trzymać takich w składzie, a my nie dość, że trzymamy to jeszcze wychodzą w podstawie.

Ps
Napastnik jeszcze potrzebny jak Filip się odblokował? Wink

Odpowiedz
Fiabema natychmiast do wyjebania co taki ktoś robi w Lechu. Ja pierdole. A Szymczaka jak nie ma ofert to zostawić jako trzeciego może zagra 200 minut w sezonie jak Mario i strzeli dwie bramki.

Odpowiedz
Thordarsson niby problemy z kostką, ale ogólnie okej. Ale Barański badania, bo kontuzja poważniejsza. Co to się dzieje z tymi kontuzjami to masakra. Coś jest na rzeczy, wczoraj wychodząc z meczu to mi też coś w kolanie jakby strzeliło. To chyba jakiś urok. Może egzorcysty trzeba. ^^

Odpowiedz
Najlepiej wypożyczyć Szeptuchę od Jagiellonii.
Poważnie to Klimczak u Dobrasza podnosił nienaturalną liczbę kontuzji I to że muszą ten problem rozwiązać. Jak widać nie rozwiązali...

Odpowiedz
Wg 90minut w meczu z Sokołem Kleczew drugą bramkę strzelił "zawodnik nieznany". Czyżby ktoś był testowany?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości