Liczba postów: 48
Liczba wątków: 0
Reputacja:
5
Ja tam poczekam na efekty końcowe, żeby stwierdzić czy zarząd dał ciała czy nie.
Efekty końcowe to jest w tym roku:
- sytuację na koniec eliminacji pucharów - w którym pucharze wylądujemy.
I w skali całego sezonu:
- na którym miejscu skończymy ligę, i z iloma punktami
- jak nam pójdzie w PP
- co i w jakim stylu w tych pucharach zwojujemy
Inaczej to będzie od ściany do ściany po każdym udanym/nieudanym meczu - jak nie przymierzając Twój komentarz w innym wątku o wywaleniu 3/4 składu za porażkę w SPP...
Liczba postów: 115
Reputacja:
1
Wiesz, czekając na efekty końcowe to możemy skończyć jak ten jamnik co miał wygrać wyścig psów.
Póki co nie zagraliśmy żadnego dobrego meczu, przegraliśmy z Banikiem sparing jako jedyni z ekstraklasy z którymi się mierzył. Przegraliśmy u siebie SPP z drużyną która ledwo wygrała z tysięcznym w rankingu elo Aktobe.
Nie mówię by już wieszać psy na wronieckich ale lampka pali się już na mocno pomarańczowo. My nie mamy nawet pierwszego składu; strach pomyśleć co by było gdyby trzeba było korzystać z ławki
Liczba postów: 48
Reputacja:
5
Owszem, jest sporo zagrożeń które muszą zostać załatane. Myślę że zostaną załatane.
Czy skutecznie? Czy udanie? Czy nie za późno? To się okaże za jakiś czas. Patrz mój poprzedni post.
Reputacja:
1
Zdaję sobie sprawę że nie mamy żadnej mocy sprawczej i musimy czekać na to co będzie. Możemy jedynie ocenić mniej lub bardziej emocjonalnie co jest a nie jest dobrze. Do tego niestety dochodzi grzech pierworodny wronieckich czyli rozmienianie Mistrzostwa na drobne. Trzeba jednak zawsze szukać pozytywów. Mam nadzieję, że dzisiejszy mecz, a w zasadzie skład w jakim zagraliśmy pokazał że czas przyspieszyć transfery i jeśli trzeba zapłacić więcej to nie ma co żydzić. Druga runda eliminacji LM może wcale nie być bułką z masłem. Aktobe będące w czeluściach rankingu elo pokazało Legii, tej która w pierwszej polowie Nas sdominowała, że wcale łatwo skóry nie sprzeda. A oni przynajmniej mają pierwszy skład, My niekoniecznie
Liczba postów: 798
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Fiabema natychmiast do wyjebania co taki ktoś robi w Lechu. Ja pierdole. A Szymczaka jak nie ma ofert to zostawić jako trzeciego może zagra 200 minut w sezonie jak Mario i strzeli dwie bramki.
Liczba postów: 52
Reputacja:
0
Thordarsson niby problemy z kostką, ale ogólnie okej. Ale Barański badania, bo kontuzja poważniejsza. Co to się dzieje z tymi kontuzjami to masakra. Coś jest na rzeczy, wczoraj wychodząc z meczu to mi też coś w kolanie jakby strzeliło. To chyba jakiś urok. Może egzorcysty trzeba. ^^
Reputacja:
1
Najlepiej wypożyczyć Szeptuchę od Jagiellonii.
Poważnie to Klimczak u Dobrasza podnosił nienaturalną liczbę kontuzji I to że muszą ten problem rozwiązać. Jak widać nie rozwiązali...
Liczba postów: 211
Reputacja:
6
Wg 90minut w meczu z Sokołem Kleczew drugą bramkę strzelił "zawodnik nieznany". Czyżby ktoś był testowany?