Liczba postów: 429
Liczba wątków: 6
Reputacja:
7
szczerze to WRESZCIE! Rozumiem trzymanie potencjału który strzeli kilka bramek w sezonie i ograniczeniem jest tylko ilość minut, ale Szymczak się cofnął po tej kontuzji kolana w rozwoju strasznie, przykro - ale może to już po wszystkim.
natomiast nie rozumiem niektórych głosów że nikt tu nie przyjdzie dobry dopóki jest Ishak na jego zmiennika, uważam że dobry trener może to pięknie rozegrać. to nie jest pozycja bramkarza gdzie masz jedynkę i koniec, możesz tego drugiego wpuszczać w 60 min, może go wpuszczać nawet w 1szej a Ishaka cofnąć lekko do tyłu, ważne żeby mieli inne parametry jako napastnicy, wtedy daje to super możliwości taktyczne
Liczba postów: 300
Liczba wątków: 4
Reputacja:
11
10-01-2025, 05:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-2025, 05:46 przez strzelisty jupiter.)
Ciekawi mnie jaka jest różnica w zarobkach w takim Plymouth szorującym po podłodze w Championship a w Lechu.
Kownacki to jednak mądrzejszy piłkarz.
Liczba postów: 795
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
A nie macie wrażenia, że po sprawie z Kędziorą który prawie nic nie grał u Nas na wypożyczaniu nie każdy będzie chciał przyjść do Lecha aby posiedzieć na ławeczce?
Reputacja:
6
Pytanie czy u Nas było by granie tylko Gurgulem bo młody i trzeba sprzedać czy jakby Puchacz był w lepszej formie to i on by dostał swoje minuty.
Reputacja:
6
Ok. Jasne ja mam po prostu trochę inny pogląd na tą sprawę. Ale jasne twój rozumiem. Pytanie czy nie powinniśmy celować w takie transfery jak wtedy.
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 6
Reputacja:
7
oczywiście - uważam że każde wzmocnienie jest potrzebne, bo zwiększa szansę na mistrzostwo. my mamy biedną ławkę, marzy mi się żeby mieć na drugie połowy kilku gości o jakości mogącej zmienić obraz trudnych meczów. nie pamiętam w tym sezonie żeby w meczu gdy nam nie idzie, zmiany coś wnosiły - jeśli nie mamy dobrego wyniku do 60 min to mamy przechlapane. przeciwnicy to wiedzą. musimy zwiększyć konkurencyjność za wszelką cenę a takie możliwości dają także wypożyczenia. jeśli z opcją na wykup - tylko lepiej
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jak podaje Włodarczyk - Bartłomiej Barański zostanie zawodnikiem Lecha, w najbliższej rundzie kontynuować będzie grę w Ruchu. I podobno ten Apostolos z Grecji jest blisko.
Reputacja:
6
Ten Grek jakby nie patrzeć coś kiedyś potrafił. Ale w tym sezonie nie gra nic same ogony. Pytanie czy za to siano (gdzieś mignęło mi 700tys euro) nie było by lepszego piłkarza.