Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Europejskie puchary 2025/26
Tryb drzewa
Z drugiej strony nie wiadomo co sądzić o tej Crvenie.
U siebie są cholernie mocni tylko, że liga serbska to dno i metr mułu.
W europucharach Crvena w ostatnich latach wyglądała tak:
- 2024/25 - 3-2 w Q4 z Bodo. W fazie ligowej 2 wygrane (Young Boys, 5-1 z VfB) i 6 porażek.
- 2023 /24 - z automatu grupa LM, gdzie pyknęli 1 remis z Young Boys.
- 2022/23 - porażka w Q4 z Maccabi, w LE 2 wygrane (Trabzonspor i Ferencvaros)
- 2021/22 - porażka w Q3 z Sheriffem, w Q4 LE wygrana z Cluj. W grupie 1 miejsce przed Bragą, Duńczykami na M i Ludogorcem.

W lidze wygrali w pierwszej kolejce 4-0 z beniaminkiem

Odpowiedz
Crvena... Osobiście liczyłem na Slovan. Łatwo nie będzie, w zeszłym sezonie mistrz Serbii, 100 punktów, drugi Partizan 73 punkty. W zeszłym sezonie grali w Lidze Mistrzów, ugrali 6 punktów (8 spotkań).

Odpowiedz
obyśmy mieli okazję w ogóle z nimi móc odpaść....

Odpowiedz
A co się zmieniło od momentu wylosowania Crveny, że nagle nie mamy szans? Z Kopenhagą albo Slovanem w obecnej formie bylibyśmy faworytami?
Tak jak piszę od wielu miesięcy. Przy tego typu drużynach, to co najważniejsze, dzieje się u nas, na treningach. Jak będziemy wglądali tak, jak w piątek, to obyśmy z tą Crveną mieli w ogóle okazję zagrać. Jak złapiemy formą, nowi dadzą impuls, to wtedy wszystko się może zdarzyć.

Odpowiedz
W przypadku porażki z Breiðablikiem, w 3. rundzie eliminacji Ligi Europy zagramy z przegranym pary ŠK Slovan Bratysława - HŠK Zrinjski Mostar.

Spotkania tego etapu odbędą się 7 i 14 sierpnia. Pierwsze z nich zostanie rozegrane na wyjeździe.

Odpowiedz
Dobre losowanie. Będzie okazja przejąć współczynnik Crveny. Smile

Odpowiedz
Zawsze mamy pecha w tych losowaniach el. LM. Tego się obawiałem, jedna z dwóch drużyn, których chciałem uniknąć w razie awansu do Q3. Załóżmy, że przechodzimy Islandczyków to od dzisiaj mamy aż całe 2 tygodnie, żeby być w topowej formie, każdy z naszych graczy musi być w swoim prime time jeśli chcemy powalczyć o play-off. Ciężko mi to sobie wyobrazić, że w 2 tygodnie z takiego mułu dojdziemy do formy mutant ale... Wierzę w piłkarskie cuda.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
przejdźmy najpierw pierwszy krok. ostatnio graliśmy już 1 rundę z Karabachem i spadliśmy z hukiem do LKE. Więc jest postęp - trochę rankingowy więc nie nasza zasługa ale zawsze. Jesteśmy niestety na świetnej drodze żeby to spierdolić, więc najpierw niech się zadzieje pierwszy cud i z mułu wygrajmy cokolwiek w tym sezonie Wink

Odpowiedz
Tak na marginesie to Crvena zakontraktowała Marko Arnautovicia z Interu Mediolan. Ot taka ciekawostka.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości