Liczba postów: 192
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Coś się wydarzyło, że Ouma tak szybko zszedł? Niestety mam problem z internetem i nic nie wiem.
Liczba postów: 192
Reputacja:
0
Dzięki, czyli zlepek piłkarzy z Gdańska jest za silny dla Oumy?
Liczba postów: 559
Liczba wątków: 9
Reputacja:
15
No niestety źle to wypadało. Min trzy głupie straty. Chociaz powalczył przy naszej nieuznanej bramce. Ale mamy wuchte sytuacji. Jagiełło na pustą. Leo to samo....nie chce wpaść
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Kiedyś była taka zasada,że nie komentujemy w czasie meczu ... Wiem,że sam to zrobiłem,ale w celu przypomnienia.
To już nie to samo forum co kiedyś...
Liczba postów: 127
Reputacja:
3
W mojej ocenie, taka taktyka jaką proponuje Niels ma sens jak nasza siła ofensywna jest duża i jesteśmy w stanie rywala zdominować i mamy trochę lepszą skuteczność. Z Jagiełło na 10 i z Szymczakiem na skrzydle nie ma aż takiej dominacji, a to przekłada się na wszystko inne. :/ Oczywiście, dodatkowo nie ułatwiają sprawy obcinki takie jak Pumy czy Pereiry.
Liczba postów: 44
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Prawdziwe forum umarło.
Jak stracili na 1:0 to już wiedziałem, że po meczu. Kiedy oni ostatnio odrobili stratę jednej czy dwóch bramek
Liczba postów: 178
Liczba wątków: 3
Reputacja:
7
Zamknęli mordy Wam tutaj.
Ale rożne stają się naszą siłą, w końcu.
W obronie jesteśmy straszni, Ouma wejście niczym Tetteh.
Ps. Tego napastnika by kupić to nie trzeba daleko szukać.
Liczba postów: 169
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
26-07-2025, 22:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-07-2025, 22:17 przez m94g.)
Ale sinusoida. Mam nadzieję, że ten mecz zamknie Gurgulowi grę w wyjściowym składzie. Po 1 połowie wystarczyło zmienić najsłabsze ogniwa czyli Ouma i Gurgul i o niebo lepiej to wyglądało po wejściu Moutinho większy spokój na lewej stronie. Cieszą stałe fragmenty gry widać ogromną poprawę. Oddychamy rękawami pod koniec meczu w środę musi wyjść rezerwowy skład na Islandii. Gra w obronie to cyrk i po pierwszej połowie człowiek już wkur....y był.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!