Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM (Rewanż): Breiðablik - Lech Poznań, 30.07.2025 20:30
Tryb drzewa
A ja tak myślę że nie będzie trener "ryzykował" jakiejś wpadki i przypadkowego 2:0 dla gospodarzy na początku meczu i nerwówki. Myślę że zostawi na bramce Mrozka i na obronie Skrzypczaka, a da "odpocząć jedynie Ishakowi, Milicowi, Jagielle albo Kozubalowi. I w zależności jak to będzie wyglądało do przerwy to albo wpuści Fiabeme albo Ishaka, albo wpusci Jagiełłę albo jakiegoś młodego.
Zdziwiłbym się jakby było 8 zmian w wyjściowym w porównaniu z Gdańskiem.

Jedenastka wg Dobrasza Bąkowski-Gumny Douglas Mońka Moutinho-Ouma Thordarson Jagiełło Palma Fabiema-Szymczak
nie jestem przekonany..

Odpowiedz
Mnie się podoba, latają mi punkty rankingowe. Ewidentnie Piłkarze są przeciążeni i ryzykowanie kolejnych kontuzji jest niemądre. Poza tym gdzie sprawdzić tych Chłopaków? Tyle piszemy o szansach dla Bąkowskiego, po co został Mońka zamiast pójść na wypożyczenie? Dla mnie mogą przegrać 0:3 ważne by się obyło beż kontuzji, by zagrali Ci którzy mają mało minut a powinni być na standby'u albo by Ktoś z drugiego szeregu dostał cały mecz i nabrał pewności siebie. Po to zrobiliśmy im w Poznaniu jesień średniowiecza by stać Nas było na taką postawę

Odpowiedz
Ja bym wyszedł Lismanem na boku, a szpica po połowie Szymczak i Fiabema.
Potraktować jak sparing. Bez jaj, sześciu bramek nawet rezerwom nie mają prawa strzelić.

Odpowiedz
Mrozek - Gumny, Douglas, Monka, Moutinho - Ouma, Kozubal - Szymczak, Gisli, Brajanek - Papa.

Spodziewałem się, że Papa sobie tylko Islandie pooglądać pojechał.

Aż mi szkoda się Lismana robi.

Odpowiedz
Mrozek
Gumny Douglas Mońka Moutinho
Szymczak Kozubal Ouma Thordarson Fiabema
Ishak

Odpowiedz
Dziwne, że Ishak gra.
Mamy jednego napastnika, trzeba na niego dmuchać i chuchać, a wystawia go na sparing.
Lisman zamiast niego, Szymczak na atak i byłoby ok.

Odpowiedz
A kto na prawe? Taka mamy na razie kadrę na trzy fronty.  Jestem ciekawy tego sparingu.  Niech się Gumny, Moutinho i Ouma ogrywają. Oraz Fiabema pokaże te cuda z treningu. Albo chociaż jeden.

Odpowiedz
Jazda Kolejorz po zwycięstwo! Mam nadzieję, że do przerwy robimy zaliczkę i robimy zmiany głównych zawodników muszą odpoczywać.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Ja wiem, że w czasie meczu nie powinno się komentować ale może Fiabemasson zostanie na Wyspie, on tam pasuje pod względem piłkarskim. Wara od Mistrza Polski.

Odpowiedz
Kilka wniosków :
- mecz się odbył ale w ciul słaby
- Salamon to kosa z trenerem?
- Fiabema - ma haki na trenera jak nic - on się do tarcia chrzanu nie nadaje
- Ouma - jednak cos z nim nie tak
- Szymczak - uff w końcu zagrał normalnie - szukamy napastnika
- Kozubal - jakiś taki zmęczony
- Douglas - bez formy
- Moutinho - od Gurgula na razie wcale nie lepszy
- Mońka - fajny mecz
- Palma - jeszcze będzie gość
- Gumny - no Robercie do Joela baaardzo ci daleko

Ja wiem że to tylko sparing ale nie wypada. Trener nadal nie kuma że Joel w pomocy to lipa.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości