Liczba postów: 70
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Ja rownież myślę że natak wazny mecz nie bedzie zadnego kombinowania ze składem i ustawieniem. Skoro tak było trenowane to byłoby to ryzyko. Muszą się spiąć i zagrać najlepiej jak umieją w tej chwili chociaż uważam że jesteśmy zupełnie pod formą a nasza obrona bedzie miała potężne kłopoty z ofensywą Crveny
Liczba postów: 509
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Nikitović mówił ostatnio, że najsłabszą formacją jest w Crvenie obrona. Ponoć obecnie kompletnie eksperymentalna, pauzuje jakiś dobry Azjata.
Trzeba w nich wjechać przy Bułgarskiej bez kompleksów i co będzie, to będzie.
Liczba postów: 226
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Liczyłem, że na tą 3 rundę wyjdziemy już mocno ofensywnym składem złożonym z kilku nowych wzmocnień. Niestety wyjdziemy słabsi niż byliśmy rok temu. No cóż trzeba powalczyć przy Bułgarskiej, do póki piłka w grze...
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 1,047
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Palma musi się rozegrać. Oume wysłać do rezerw. Fiabeme wyjebać karnie do jakieś ekipy z b klasy i będzie dobrze.
Ali zdrowy może zrobić różnice ale na drugą stronę potrzebujemy kogoś szybkiego. No i Sousa musi mieć dzień.
Reputacja:
3
Crvena się wzmacnia na LM, a my się osłabiamy. Taka oto różnica w ambicjach zarządów.
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 1
Reputacja:
13
Crvena sprzedała wszystkich obrońców a my dokupiliśmy lepszych.
Reputacja:
3
(01-08-2025, 22:18)Antonio napisał(a): Crvena sprzedała wszystkich obrońców a my dokupiliśmy lepszych.
Arnautovic, Tadic i Babicka. Musielibyśmy 3 sezony transferów nie robić, żeby ich spłacić (kwota za podpis, kontrakty plus ponad 4mln€ za transfer Babicki). A co dopiero mówić o ich kilku transferach w tym oknie pomiędzy 1.5mln - 3mln €. My w okienku wydaliśmy tyle co oni na 1 zawodnika, a mają już chyba z 10 nowych.