Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań- Górnik Zabrze 02.08.25, 20:15
Tryb drzewa
To ja pisałem strzelisty, w obecnej formie Szymczaka nie miałbym problemu, żeby on wystąpił z Górnikiem na 9tce. W jednym meczu. Z Ishakiem mogącym wejść z ławki.

Ale na dzisiaj nie widzę tej potrzeby, bo Kapitan raz że zdrowy, a dwa nie jest nadmiernie wyeksploatowany. Potem do końca całych elimek jeszcze jeden tylko mecz ligowy.

Fiabemy nie traktuje w kategorii piłkarza mogącego cokolwiek dać, więc tutaj nie ma o czym dyskutować.

Odpowiedz
Muszą grać składem w miarę zbliżonym do crvenowego żeby złapać jakiś rodzaj rytmu i zgrać warianty defensywne bo z tym obecnie jest najgorzej. Ishak to też nie jest zawodnik który chętnie siada na ławkę jak jest zdrowy.

Odpowiedz
A czemu mieli by rotować, skoro mają cały tydzień między pierwszy meczem a tym w Belgradzie.

Odpowiedz
(01-08-2025, 11:12)Róża napisał(a):  a Rodriquez ława

Tak gwoli ścisłości, bo widzę że się to przewija i tutaj i na kkslech.com (tam to nawet w artykułach portalu...):

Nasz nowy piłkarz nazywa się Pablo Rodríguez Delgado, przez "g" nie przez "q".

A w temacie meczu: też myślę że powinniśmy grać najlepszą 11-tką.

Ryzyko kontuzji zawsze istnieje, ale tak jak pisaliście wcześniej, musimy się dalej zgrywać, musimy mimo wszystko punktować w lidze, zawodnicy nie są wyeksploatowani, przerwy pomiędzy meczami są spore, a te kontuzje i tak częściej nam się trafiają w trakcie treningów niż  w trakcie meczów.

Odpowiedz
Czy do gry będą już gotowi nowy napastnik i prawoskrzydłowy?
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
(01-08-2025, 18:52)pacal napisał(a):
(01-08-2025, 11:12)Róża napisał(a):  a Rodriquez ława

Tak gwoli ścisłości, bo widzę że się to przewija i tutaj i na kkslech.com (tam to nawet w artykułach portalu...):

Nasz nowy piłkarz nazywa się Pablo Rodríguez Delgado, przez "g" nie przez "q".

Dzięki , nie zwróciłem uwagi na to. Obym się nie pomylił teraz jak z Salamonem...

Odpowiedz
Widzę to tak na dzisiaj:
Mrozek - Moutinho, Milić, Skrzypczak, Pereira - Palma, Kozubal, Thordarson, Jagiełło, Szymczak - Ishak.

Przy korzystnym wyniku Ali za Ishaka (na 9 Szymczak),
Bengtsson za Palmę, Rodriguez za Jagiełłę, Gumny za Pereire i 5 zmiana patrzymy kto oddycha rękawami.

Odpowiedz
Wszystko się zgadza ale za Skrzypę może być Douglas.

Odpowiedz
Hymn i minuta ciszy ok. Ktoś pamięta czy przy powstawaniu Wlkp jeśli jest mecz w okolicach to też mamy taką oprawę?

Odpowiedz
(02-08-2025, 20:18)Skorpion napisał(a): Hymn i minuta ciszy ok. Ktoś pamięta czy przy powstawaniu Wlkp jeśli jest mecz w okolicach to też mamy taką oprawę?

Tak, praktycznie co roku.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości