Liczba postów: 117
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Zbyt wiele takich bramek straciliśmy. Zastanawiam się, z czego to wynika, bo system gry nam się nie zmienił. No i jak dla mnie wychodzi brak defensywnego wymiatacza piłek przed linią obrony (Muraś) plus problemy fizyczne - mniejsze bieganie, ergo mniej otwierania przestrzeni i wychodzenia do piłek, pokazywania się do gry. Tutaj na szczęście co mecz widzę progres.
My w ogóle jesteśmy trochę casusem Jagi z zeszłego sezonu i mam nadzieję, że tak jak Jaga się ogarniemy. No i przede wszystkim - szybciej.
Liczba postów: 58
Reputacja:
2
Niestety zabrakło zmienników ale co według mnie najbardziej kluczowe to mental. Wydaje mi się że po drugiej bramce mocno siadł, do tego nałożył się spadek sił plus brak wartościowego zmiennika i efekt końcowy był jaki był.
Liczba postów: 179
Liczba wątków: 3
Reputacja:
7
Dla mnie w meczu z teoretycznie lepszym rywalem to często bohaterem takich meczy jest bramkarze, który daje coś extra (znamy często takie przypadki z Bułgarskiej i Ekstraklasy). My byliśmy słabsi teoretycznie, a i jeszcze w Crvenie bramkarz dał coś extra przy strzale Aliego i Gisliego (tu nie wiem czy dobrze obronił czy źle uderzył Gisli bo z Kotła daleko było), a niestety Bartek nic extra nie dał to i jeszcze przy bramce zdecydowanie mógł się zachować lepiej.
Liczba postów: 166
Reputacja:
4
Abstrahując od polityki to ten transparent był czystą głupotą, niczym więcej. I nie chodzi mi o to że trzeba było śpiewać "raz sierpem, raz młotem..." ale o to że pokazaliśmy im że są w domu a nie w paszczy lwa. To było to mityczne wywieranie presji na przeciwniku?
Liczba postów: 405
Reputacja:
18
Nie zwróciłem uwagi, ale podobno przed meczem na telebimie było wyświetlane zdjęcie Rząsy z adnotacją, że grał w Partizanie i zaskarbił sobie dożą sympatię u tamtejszych kibiców:-)
Liczba postów: 910
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Ktoś tam się oburzał tym transparentem to pozwoliłem sobie napisać. Ja tam w treści nic skandalicznego nie widzę i nie wiem jakim cudem połączyłes ruski klub z którym graliśmy z przekazem dla Serbów. Ktoś miał jaja i napisał prawdę. Jak USA stworzyło sobie marionetkę to jest fajnie ale jak ruskie robią to samo to już źle. Dla mnie czysta hipokryzja.
A ktoś wie dlaczego zamiast 2000 Serbów było 600? Przygody jakieś?
Pytanie do kolegi od odgruzowania oumy. Zagrał u Nas cztery mecze nie licząc pierwszego z resztkami Islandczyków (5:1 gra w przewadze) w każdym następnym zagrał tragicznie. Na jakiej zasadzie uważasz że coś z niego będzie?
Liczba postów: 187
Reputacja:
6
Mosina nie narzucaj swojego światopoglądu. My nie mamy kosy z Serbią a Gazprom ma prawo sponsorować kogo chce.