Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Transfery 2024/25 - okienko zimowe
Tryb drzewa
A tak przewrotnie zapytam, są szansę na pozyskanie LO?

Odpowiedz
Fredriksen na konfie mówił, że ta pozycja jest dobrze zabezpieczona i są inne priorytety.

Odpowiedz
Tydzień temu mignęła informacja, że "mają wrócić do tematu, jeżeli zostaną jeszcze jakieś środki po transferze napastnika".
No to Hoffman zostaje. Szczerze - dopiero teraz zauważyłem, że najwięcej meczów w karierze zagrał włąśnie na lewej stronie.

Odpowiedz
Mieli wrócić do tematu Greka gdyby zostały środki. Temat Greka sam się wysypał i dalsze poszukiwania LO odpuścili. Jeśli chodzi o zawodników z aktualnej kadry mogących zagrać na tej pozycji Hoffman nie był wymieniany. Także mam nadzieje, że go odpalą.

Odpowiedz
Nie no bez jaj. Walczymy o mistrza a na LO ma grać typ który w rezerwach miał problem z grą w piłkę? To żart?

Odpowiedz
Fredrkisen nie wykluczył takiego transferu. Przytoczyłem tylko jego wypowiedź w kontekście tej pozycji. Wspominał natomiast o Carstensenie, Pingocie i Miliciu, który grywał na tej pozycji w Anderlechcie. Oni w razie potrzeby mogą tam zagrać według trenera.

Odpowiedz
Jasne rozumiem jego wizję. Ale pytanie czy to nie będzie spadek jakości? Czy Pingot da nam spokój na LO? Milic to raczej na środku musi grać.

Odpowiedz
Jak mają wziąć jakiegoś ananasa na pół roku to faktycznie może lepiej to odpuścić i przesunąć środki na napastnika. Ten Carstensen źle nie wygląda a za chwile wróci Pereira i kto wie czy nie będzie bardziej naciskać na Gurgula. Oczywiście cała retoryka może się spierdolić w momencie poważnej kontuzji Michała.

Odpowiedz
Jako wierzę w trenera. Na razie widać że pod jego wodzą te transfery są jakoś tam jednak przemyślane. Ja to się boję jednak że mocno się osłabimy po ewentualnym mistrzostwie.

Odpowiedz
Przy tej ilości długich kontraktów jedynym lękiem jest odejście Sousy i poziom jego ewentualnego następcy w mojej ocenie.

A MP mamy zdobyć z Gurgulem i już. Nie bez Gurgula, a pomimo Gurgula. I ja to rozumiem, ma wystarczyć jakości w całej reszcie składu. Chłopak ma prawdziwą szkołę przetrwania, bo każdy zespół nastawia się na doskok właśnie na niego. Będzie rósł z każdym meczem, a już daje radę. Carstensen w odwodzie obskoczy LO i PO, już pokazał, że potrafi. Dawać napadziora i jazda.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości