Liczba postów: 798
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
A tak przewrotnie zapytam, są szansę na pozyskanie LO?
Liczba postów: 316
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
Fredriksen na konfie mówił, że ta pozycja jest dobrze zabezpieczona i są inne priorytety.
Liczba postów: 210
Reputacja:
6
Tydzień temu mignęła informacja, że "mają wrócić do tematu, jeżeli zostaną jeszcze jakieś środki po transferze napastnika".
No to Hoffman zostaje. Szczerze - dopiero teraz zauważyłem, że najwięcej meczów w karierze zagrał włąśnie na lewej stronie.
Liczba postów: 347
Liczba wątków: 15
Reputacja:
7
Mieli wrócić do tematu Greka gdyby zostały środki. Temat Greka sam się wysypał i dalsze poszukiwania LO odpuścili. Jeśli chodzi o zawodników z aktualnej kadry mogących zagrać na tej pozycji Hoffman nie był wymieniany. Także mam nadzieje, że go odpalą.
Reputacja:
6
Nie no bez jaj. Walczymy o mistrza a na LO ma grać typ który w rezerwach miał problem z grą w piłkę? To żart?
Liczba postów: 316
Reputacja:
6
Fredrkisen nie wykluczył takiego transferu. Przytoczyłem tylko jego wypowiedź w kontekście tej pozycji. Wspominał natomiast o Carstensenie, Pingocie i Miliciu, który grywał na tej pozycji w Anderlechcie. Oni w razie potrzeby mogą tam zagrać według trenera.
Reputacja:
6
Jasne rozumiem jego wizję. Ale pytanie czy to nie będzie spadek jakości? Czy Pingot da nam spokój na LO? Milic to raczej na środku musi grać.
Liczba postów: 347
Liczba wątków: 15
Reputacja:
7
Jak mają wziąć jakiegoś ananasa na pół roku to faktycznie może lepiej to odpuścić i przesunąć środki na napastnika. Ten Carstensen źle nie wygląda a za chwile wróci Pereira i kto wie czy nie będzie bardziej naciskać na Gurgula. Oczywiście cała retoryka może się spierdolić w momencie poważnej kontuzji Michała.
Liczba postów: 76
Reputacja:
3
Jako wierzę w trenera. Na razie widać że pod jego wodzą te transfery są jakoś tam jednak przemyślane. Ja to się boję jednak że mocno się osłabimy po ewentualnym mistrzostwie.
Liczba postów: 53
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Przy tej ilości długich kontraktów jedynym lękiem jest odejście Sousy i poziom jego ewentualnego następcy w mojej ocenie.
A MP mamy zdobyć z Gurgulem i już. Nie bez Gurgula, a pomimo Gurgula. I ja to rozumiem, ma wystarczyć jakości w całej reszcie składu. Chłopak ma prawdziwą szkołę przetrwania, bo każdy zespół nastawia się na doskok właśnie na niego. Będzie rósł z każdym meczem, a już daje radę. Carstensen w odwodzie obskoczy LO i PO, już pokazał, że potrafi. Dawać napadziora i jazda.