Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Transfery 2024/25 - okienko zimowe
Tryb drzewa
W sezonie 2022/23 gdy grał w Belgii miał łącznie prawie dwa miesiące przerwy od treningów i meczów z powodu trzech kontuzji: łydka, stopa i ścięgno uda. Cała gira tam ucierpiała. Z drugiej strony mimo tych urazów wykręcił liczby w tamtym sezonie.

Odpowiedz
Coś w nim jest, Nie wiem do końca co, ale ogórem nie pachnie. Choć po owocach a nie po YT ich poznacie.

Odpowiedz
Co oni mają z tymi piłkarzami z kontuzjami? Mam nadzieję, że to nie będzie kolejny fiabema czy tym podobni kopacze ..

Odpowiedz
są tani i/lub nikt inny ich nie chce...

Odpowiedz
Gdzie jest to info o jego kontuzji? Nigdzie nic nie widzę? Coś mi tu nie gra, skoro dzisiaj przechodzi testy medyczne..Z kontuzją, albo zaraz po wyleczeniu?

Edit: Na goal.pl podają, że ma być nawet gotowy na Raków. Ostatni mecz grał 5. stycznia.

Odpowiedz
To chyba był komentarz do wpisu strzelistego.

Za Heggeboe Lech oferował niecały milion euro. Ciekawe, czy przeważyła za mała suma - czy po prostu piłkarz się rozmyślił (albo jak Saeter - skorzystał z zainteresowania innych klubów by poprawić swą sytuację kontraktową).

Odpowiedz
No ale przecież tamta kontuzja była 2 lata temu. W ten sposób to my mamy całą kadrę po kontuzji. No i czy na rynku są w ogóle grajkowie, którzy nigdy nie pauzowali? Swoją droga, to TM pokazuje, jakby w tym sezonie pauzował w sumie 7 meczów, ale w trzech różnych okresach, gdzie miał jakieś urazy i pauzy wynosiły 2 + 2 + 3.
Jak dla mnie to nie ma za bardzo tematu jego urazowości. Przejrzałem jego 5-6 ostatnich sezonów i poza ww pauzami, nie zagrał jeszcze w 1-2 meczach z powodów zdrowotnych. Z powodu Covida:-) Przecież w porównaniu do naszych zawodników to jest okaz zdrowia. :-)

Odpowiedz
No zobaczymy go w pierwszym meczach co pokaże.

Odpowiedz
Czy ja dobrze rozumiem? On jest "wypożyczony z wypożyczenia" (z LAFC do Familicao)?

Wg tzw. doniesień medialnych - przejmujemy jego pensję w całości, zarabia 800 kEUR/rok, więc będzie jednym z najlepiej zarabiających piłkarzy w naszej lidze.

Odpowiedz
Z jednej strony wydaje się ogórem fest.. z drugiej coś tam kiedyś grał. Poczekajmy.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości