Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Zagłębie Lubin, 12.09.2025 20:30
Tryb drzewa
Cieszę się, że Niels podziela moje zdanie (i paru innych kolegów) co do terminarza. Ishak i Milić jutro w meczowej, Ouma i Palma być może, Gumny i Murawski poczekalnia.

Odpowiedz
(11-09-2025, 14:42)Róża napisał(a): Cieszę się, że Niels podziela moje zdanie (i paru innych kolegów) co do terminarza. Ishak i Milić jutro w meczowej, Ouma i Palma być może, Gumny i Murawski poczekalnia.

Na Oume i Palmę bym nie liczył. Dzisiaj przylecieli. Wspomniał, że są zdrowi, ale nie przygotowywali się pod przeciwnika w ogóle, więc znając trenera raczej ich nie zobaczymy.

Odpowiedz
Palma jeśli zagra to jakieś ogony i gdy wynik będzie tego potrzebował. Na ławce usiądzie. Nie ma fizycznie możliwości, aby zagrał od początku przecież po takiej podróży, jet lagu dzien przed meczem to nie wiem o czym wy piszecie w ogóle

Odpowiedz
Pisząc o meczowej miałem na myśli 20 zgłoszonych do gry. Prawdopodobnie Ismaheel dostanie szansę od początku jednak, Agnero z ławki.

Odpowiedz
po 1 - jeśli ktoś mysli że po 10-12 godzinach brutto w podróży samolotami, jest to neutralne dla organizmu, to nigdy nie leciał do Ameryki, a już na pewno nie z powrotem, bo powrót jest dużo gorszy Wink Pierwsze 2-3 doby jesteś out of order. Co nie znaczy że Palma nie zagra 15-20 min. Ale nie cały mecz jak ostatnio się prezentował
po 2 - z tego co widziałem Lech wnioskował o niegranie w najbliższym możliwym terminie. no i w sumie nie gramy o 18. Niels rzadko narzeka więc jednak to jest problem dla trenera posiadanie w miarę skompletowanej kadry dopiero od czwartku. To trochę inna sytuacja niż granie czwartek/niedziela jak to niektórzy sugerują
po 3 - liczę że i tak wygramy, a szansę na pokazanie się od pierwszej minuty wykorzystają inni zawodnicy, potraktujmy to jako szansę a nie problem

Odpowiedz
Poważny błąd Ekstraklasa S.A.

Odpowiedz
Błąd albo złośliwość.

Odpowiedz
Albo spóźniona reakcja klubu

Odpowiedz
Jak Ekstraklasa ogłasza terminarz to już chyba nic nie można zrobić. Oprócz uzasadnionego powodu, np.: niedyspozycji określonej liczby graczy. U nas są wszyscy dostępni, bagaże nie rozpakowane.

Odpowiedz
Nie ma co się rozwodzić tylko grać swoje. To czy ekstraklasa jest złośliwa zobaczymy w terminarzu po następnych przerwach reprezentacyjnych gdy trzeba będzie grać z Pogonią. Przerwy jesienią są trzy i by było sprawiedliwie każdego musi trafić gra w piątek

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości