Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Zagłębie Lubin, 12.09.2025 20:30
Tryb drzewa
Przecież już cały terminarz jest znany

Odpowiedz
Całe dwie strony dywagacji, rozterek o terminarz. Jest jak jest. Kadra jest wystarczająca. Po to były transfery itd. Chcąc być najlepszym albo w TOP 3 musimy się liczyć z tym, że mamy w kadrze reprezentantów i będą oni wyjeżdżali na zgrupowania.

P.s. Mosina, miałem przyjemność być w Dominikanie. W drodze powrotnej lot opóźniony o 26 godzin, 6 spędzonych na lotnisku. Na następnym dzień normalnie funkcjonowałem i byłem w pracy.

Mrozek
Perreira, Skrzypa, Mońka (Milic), Mouthino
Ismaheel, Gisli, Jagiełło, Kozubal, Lisman (Leo)
Fiabema

Ławka Ishak, Palma, Agnero, Murawski?, Ouma, itd

Nie widzę powodów prócz Palmy do dywagacji.

Odpowiedz
(12-09-2025, 14:45)Bonx82 napisał(a): Przecież już cały terminarz jest znany

Ja widzę terminarz do przerwy reprezentacyjnej, gdzie jest ten od 12 kolejki w górę?

Odpowiedz
Tak jak nie lubię obrażania ludzi, piłkarzy, jakkolwiek by nie grali, tak niezmiennie zaskakuje mnie całkiem pozytywne nastawienie do Fiabemy po ostatnich tygodniach patrząc po wielu wpisach sugerujących danie mu pierwszego składu. I nie neguję oczywiście w żadnym wypadku, że zagrał niezłe mecze. Nadal jednak Ishak trenujący cały tydzień to Ishak w pierwszym składzie. Wolę już nawet Agnero od początku, chociaż wiem, że to pewnie nierealne.

Fiabema natomiast dużo wyżej nie podskoczy, nie liczmy że coś się odmieniło po ostatnim tygodniu, tudzież, że my źle go ocenialiśmy przez cały dotychczasowy pobyt.

I tak, jeśli wyjdzie w 11, to niech strzela, a co! Stawiam jednak, że Niels postawi na Papę.

Odpowiedz
Koledzy poruszyli ciekawą rzecz, mianowicie czy Niels będzie chciał wystawić dwóch nowych od początku. Ismaheel i Agnero.
Ja tak się zapędziłem aczkolwiek, fakt Niels jest bardziej ostrożny. Pytanie czy Ishak w kadrze to po prostu nie będzie by zapełnić ławkę rezerwowych. Nie wiemy jaki jest jego stan zdrowia.

Odpowiedz
Na konfie Niels powiedział wyraźnie, że Agnero ława.

Odpowiedz
@MichalM good for you. Ale zakladam że Twoja praca nie bazuje na wydatkowanii kilku tysięcy kalorii w 1,5 godziny Wink

Odpowiedz
(12-09-2025, 16:37)Mosina napisał(a): @MichalM good for you. Ale zakladam że Twoja praca nie bazuje na wydatkowanii kilku tysięcy kalorii w 1,5 godziny Wink

No nie ale ma dużo czynników szkodliwych Smile

Odpowiedz
Wiem, że to inny dystans ale jednak lecę w dniu meczu 2400km na spotkanie z Rapidem, oczywiście lecę od razu po nocnej zmianie czyli bez snu i jeszcze lądując w Warszawie muszę jechać pociągiem do Poznania, a prawie zaraz po meczu muszę wracać pociągiem do Warszawy, żeby lecieć samolotem z powrotem ten sam dystans, o 16 w piątek jestem w domu i na 18 idę normalnie do roboty 9h zapierdalać fizycznie. Przez 2 dni będę spał może z 5h nie wspominając już, że półtora godziny meczu będzie mnie kosztowało kilka tysięcy złoty i nie narzekam, a tu problem, żeby profesjonalny piłkarz pobiegał kilkadziesiąt minut zrobił swoje i w 60 minucie zszedł do boksu choć i tak uważam, że powinniśmy grać w sobotę lub niedzielę z Zagłębiem.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Jak wracałem w zeszłym roku z Borneo przez Kuala Lumpur do Wiednia, z pauzą całodniową w Pekinie, to ostatniego odcinka do domu pociągiem praktycznie nie pamiętam, taki byłem skołowany. Na drugi dzień spałem praktycznie większość dnia. Ktoś inny napisze, że czuł się ok, a ktoś inny coś tam, jeszcze...

Nie wiem, co mają na celu te wyliczanki... Kolega wyżej poszedł od razu do pracy? No i co z tego? Nikt nie mówi, że to jest niemożliwe, aby przyjść do pracy i nie narzekać. Ale Palma miałby wejść na boisko od początku meczu nie "do pracy" i nie narzekać, bo pewnie to by się dało ogarnąć. tylko po to, żeby zapierdalać na najwyższych obrotach przez kilkadziesiąt minut dla dobra drużyny.... Ludzie, zejdźcie na ziemię...

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości