Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lincoln Red Imps - Lech Poznań, 23.10.2025 21:00 LKE
Tryb drzewa
Rotacje wyszły bokiem. Jeszcze sie okaże, że zakończymy ten puchar przed zimą.

Odpowiedz
(23-10-2025, 20:54)MichalM napisał(a): Najbardziej interesuje mnie gra Agnero oraz Rodrigueza, im będę się szczególnie przyglądał.

Jak to się mawia, nie ma już słabych drużyn. Także, nie jest optymistą. Co będzie to będzie a mecze z takimi drużynami niestety lubią być męczące. I piłkarzy i nas

Aż kurwa sam siebie zacytuję....

Odpowiedz
Nie ma w tej drużynie nikogo z jajami, oddać miesięczne pensje na jakiś dom dziecka. Gwiazdy wielkie. Niels też mnie wkurwia, zarządzac meczem to on średnio umie, delikatnie mówiąc.

Odpowiedz
WSTYD, KURWA. WSTYD.

ZASŁUŻONA PORAŻKA, SĘDZIA POMÓGŁ I WPIERDOL NA GIBRALTARZE.

TA ZABAWA TRWA, ZAŚPIEWAJMY JESZCZE RAZ

Odpowiedz
Żle weszliśmy w mecz.

Odpowiedz
Wiecie co mnie najbardziej boli? To, że im się kurwa biegać nie chciało.

Rutkowski co tam pierdoliłeś na spotkaniu? Że jak musi być sukces?

Odpowiedz
Przecież na nas wystarczy biegać cały mecz i to wystarczy.

Odpowiedz
Gdybyśmy zremisowali czy nawet wygrali byłoby to w chu niesprawiedliwe. Po takim karnym z kapelusza? Po takiej grze? Dramat.
Kto tam jest do rotacji z Mrozkiem? Ten chłopak przestał ogarniać.

Odpowiedz
(22-10-2025, 22:09)galis napisał(a): to ze coś wydarzyło się z Resovią nie musi się powtórzyć na Giblartarze, po drugie tam było siedem zmian a my tutaj oczekujemy  czterech, max pięciu, po trzecie w LKE masz możliwość aż pięciu zmian więc w razie niemca masz łatwą możliwość powrotu do ustawień fabrycznych a po czwarte to w przeciwieństwie do meczu z Resovią jutrzejszy wynik lata mi koło Wacława - niedzielny już nie

Ja to pozdrawiam tych wszystkich, którzy chcieli 100 zmian w podstawowej 11, a nawet Bąkowskiego w bramce. Jakby Lechowi kibicowali od wczoraj.
Niestety, KOLEJNY RAZ się to stało.

Odpowiedz
(23-10-2025, 22:50)rojber napisał(a): Rotacje wyszły bokiem. Jeszcze sie okaże, że zakończymy ten puchar przed zimą.

i bedziemy grac o mistrzostwo, tylko np bez Palmy bo nie będzie hajsu na niego. wstyd. macie swoje rotacje. fajny mecz z Rapidem mozna wrzucić do kosza. no i jesteśmy powodem pośmiewiska na cały kraj. jako jedyni nie dorzucamy nic do rankingu. tylko poprzeczki Fiabemy szkoda. jedna szmata na sezon musi być, no to jest. Oby ostatnia

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości