26-10-2025, 20:56
|
Ocena wątku:
Title: Legia Warszawa - Lech Poznań, 26.10.25 20:15
Tryb drzewa |
26-10-2025, 21:14
Na nich! Wojnaaaaaa!
26-10-2025, 22:04
Po co tyle respektu... Ruszyć na nich do cholery!
26-10-2025, 22:13
Typowy mecz Lech Legia gdy obie drużyny wiedzą że nie są za dobre. Jedna bramka zadecyduje. My dobrze wychodzimy z szybkimi akcjami. Lepiej to wygląda niż w maju. Palma zrób Aliego!
Irytował mocno Tofik bo co chwila decyzja to błędna(vibe z Górnika), ale po zmianach naszych ofensywnych graczy to już kompletnie nie potrafiliśmy nic zrobić. Kamyczek do ogródka Nielsa. Ciężko mi zrozumieć jak można całą podstawowy atak zdjąć. Czwartek mało nauczył.
Mvp Ouma, nie dość, że przejął środek to jeszcze sporo dziś rozgrywał.
Ciężko było się przestawić z klasyka hiszpańskiego na nasze podwórko.
Mvp Ouma, nie dość, że przejął środek to jeszcze sporo dziś rozgrywał.
Ciężko było się przestawić z klasyka hiszpańskiego na nasze podwórko.
26-10-2025, 23:06
Niby walczyli, starali się ale więcej determinacji żeby wygrać myślę że niestety po stronie gospodarzy. Zabrakło wykończenia
26-10-2025, 23:07
Tez macie tak, że jak oglądacie Lecha to czegoś wam w tej grze brakuje?
Niby grają, niby coś tam robią, niby podają ale czegoś brakuje.
Przyspieszenia? Więcej ruchu? Zaskoczenia? Gry z pierwszej piłki?
Któryś już mecz dla mnie jest taki bezpłciowy.
Niby grają, niby coś tam robią, niby podają ale czegoś brakuje.
Przyspieszenia? Więcej ruchu? Zaskoczenia? Gry z pierwszej piłki?
Któryś już mecz dla mnie jest taki bezpłciowy.
26-10-2025, 23:07
W 60 minucie już było wiadomo że nikt nie chce przegrać. "jakość" ławki poraża, dobrze że nie musieliśmy gonić wyniku 22 letnim młodym zdolnym i perspektywicznym
A w pizdu z tym wszystkim. Idealny kalendarz równie idealnie zjebaliśmy, Pogoń u siebie wypoczęci po przerwie na kadrę, leszcze w LKE i słaba kurewka przed meczem z 7 ligowym Gryfem. Idealny kalendarz, który spierdoliliśmy po całości, żadnego zwycięstwa plus kompromitacja na Gibraltarze, brakuje tylko wpierdolu od Gryfa.
Dlaczego Palma jedyny zawodnik, który może coś sam wyczarować schodzi już w 60 minucie?
Dlaczego Palma jedyny zawodnik, który może coś sam wyczarować schodzi już w 60 minucie?
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
26-10-2025, 23:15
Gdybyśmy mieli wartościowa ławkę to byśmy wygrali. Ale mamy Rodrigueza który potyka się o murawę. Dobre momenty na początku drugiej połowy. Niestety i Pan R i pan M muszą zaakceptować że mają drużyny środka tabeli.
Browsing: 2 gości