Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Motor Lublin, 02.11.2025 14:45
Tryb drzewa
Mrozek - Gurgul, Milic, Douglas, Pereira - Ouma Jagiełło, Rodriguez - Palma, Ishak, Ismaheel.

Brak Lismana na ławce - kontuzja, czy promowanie Brajanka?

Odpowiedz
Mam nadzieje ze Palma zdrowy a nie tylko na antybiotykach. Skład najmocniejszy jaki może wyjść. I bardzo dobrze. Liga FIRST

Odpowiedz
A Kornel z rezerwami gdzieś nie pojechał? Ktoś zacznie w końcu temu śmieciowi Fiabemie cisnąć w końcu?

Odpowiedz
Opanuj się z tym "śmieciem". Gość nie jest orłem, ale żaden nasz piłkarz nie zasługuje na takie obelgi. Nb. dał nam 4 punkty, strzelając zwycięskie bramki z Widzewem i GKSem, literalnie zapewnił nam 20% punktów w lidze, tak dla porządku.

Odpowiedz
Niech se jest. Niech jest. Może za 30 meczów znowu mu coś wyjdzie i strzeli. Zajebiście. A potem płacz, że eee nie mamy napastnika, eee na skrzydło nikt nie przyjdzie bo jest to coś.

Niech wypierdala szkodnik. Powinno mu się jechać co mecz. Może to spowodowało by jego odejście.
A nie trzymać bo coś tam. Raz mu się udało trafić i już wybaczone. Napastnik który na tle 4 ligi wygląda chujowo. Który nie daje rady w rezerwach. Który w ilu 50 meczach strzela 2 bramki. KURWA NAPASTNIK!

Vojo też tak broniłeś albo Pawełka z ataku. Sympatyczny był. Kopał się po czole ale sympatyczny był.

Jak mnie wkurza takie podejście.
Typ jest do wyjebania na wczoraj.

Odpowiedz
U Skorpiona leki przestały działać. Doktor rojber proszony do chorego.

Odpowiedz
Kolejny fan naszego napastnika. Co tam podobało się jego zaangażowanie w meczu z Gryfem co. I to granie na najwyższym poziomie.

Moje zdanie wyraziłem. Chcecie to sobie go wspieracie. Utwórzcie jego fanclub. Dla mnie jest odpadem którego już od lata nie powinno być U nas.

Odpowiedz
Jak oni mieli ciężki okres przygotowawczy i ta świeżość miała przyjść to będzie na okres świąteczno-noworoczny.

Problem jest u nas, każdy piłkarz, który do nas przyszedł, a się przygotowywał w innym klubie to wyglądał jak Pan Piłkarz, im dłużej w tym ciepłym miejscu tym gorzej.

Odpowiedz
Lechowi gratulujemy piłkarzy

Odpowiedz
Oglądaliśmy wiele meczy, gdzie my wchodzimy w pole karne i przeciekamy jak ser. Rywal się cofa, to taktyka tysiąca wrzutek. KURWA.

Na trybunach taka sama reakcja na to co się w klubie dzieje jak na boisku po zmianach.

Obojętność z boiska przechodzi na trybuny, jest dobrze, dobry przekaz leci.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości