Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Występy byłych piłkarzy Lecha
Tryb drzewa
w sumie to nie w temacie, ale Moderowi zdiagnozowano (po kilku miesiącach) przepuklinę kręgosłupa. czeka go operacja i wielomiesięczna przerwa. po pierwsze aż dziwne że tyle czasu szukano przyczyny - przepuklina wydaje się być raczej urazem nagłym, a na pewno dającym wcześniej objawy w postaci bólu, także zwyrodnień czy to wrodzonych czy nabytych. Ale może ból promieniował w takie miejsce że tego nie łączono z kręgosłupem. Trochę się mądrze bo sam to mam / miałem.
Nie chcę być złym prorokiem, ale Jakub nie wróci już do wielkiego grania. Tego nigdy się nie da "wyleczyć" a raczej umożliwić w miarę normalne funkcjonowanie. ale chciałbym się mylić. ogromna szkoda tego talentu

Odpowiedz
Zgadzam się. Bardzo mi go żal. Pytanie czy jak poczuje się lepiej i będzie oczywiście w stanie grać czy nie zaprosić go do Lecha. Nie jest to wielka europejska piłka tylko Eklapa nie ma takich obciążeń.

Oczywiście zdrowie najważniejsze i nic na siłę.

Odpowiedz
Po co nam kolejny "kontuzjogenny" zawodnik? Rehasport już drugą drużynę tworzy?

Odpowiedz
A potem będzie piszczał że trener winny, bo nie ma kim grać.

Odpowiedz
No ciężko się gra zawodnikami, którzy grają w pasjansa w rehasport

Odpowiedz
(03-11-2025, 01:30)Skorpion napisał(a): Zgadzam się. Bardzo mi go żal. Pytanie czy jak poczuje się lepiej i będzie oczywiście w stanie grać czy nie zaprosić go do Lecha. Nie jest to wielka europejska piłka tylko Eklapa nie ma takich obciążeń.

Oczywiście zdrowie najważniejsze i nic na siłę.

w sumie to bardzo empatyczne ale w pierwszej chwili przeczuwałem szyderę Wink

nam tego typu zawodników na razie wystarczy

Odpowiedz
Wczoraj odbył się mecz Sabah Baku - FK Gabala. Po jednej stronie Tymoteusz Puchacz, a po drugiej Adriel Ba Loua Smile
Wynik końcowy 1:0 dla Sabah (Puchacz z asystą)
Frekwencja: 600 osób

Odpowiedz
Darko Jevtić zakończył karierę w wieku 32 lat.

Odpowiedz
(03-11-2025, 00:22)Mosina napisał(a): w sumie to nie w temacie, ale Moderowi zdiagnozowano (po kilku miesiącach) przepuklinę kręgosłupa. czeka go operacja i wielomiesięczna przerwa. po pierwsze aż dziwne że tyle czasu szukano przyczyny - przepuklina wydaje się być raczej urazem nagłym, a na pewno dającym wcześniej objawy w postaci bólu, także zwyrodnień czy to wrodzonych czy nabytych. Ale może ból promieniował w takie miejsce że tego nie łączono z kręgosłupem. Trochę się mądrze bo sam to mam / miałem.
Nie chcę być złym prorokiem, ale Jakub nie wróci już do wielkiego grania. Tego nigdy się nie da "wyleczyć" a raczej umożliwić w miarę normalne funkcjonowanie. ale chciałbym się mylić. ogromna szkoda tego talentu

Też to przerabiam, mam dwie przepukliny. Co prawda nie operowałem tego ale generalnie regularne ćwiczenia no i unikanie przeciążeń/dźwigania. Nie wiem jak tam naprawią Kubę ale jakoś się obawiam, że może być już po wielkiej karierze. Ogromna szkoda, bo talent ogromny.

Odpowiedz
A ja uważam, że na Lecha byłby w sam raz. Szczególnie, że Karol nigdy do Nas nie wróci.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości