Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Rayo Vallecano - Lech Poznań, 06.11.2025 21:00 LKE
Tryb drzewa
Jaki jest powód, że piszesz o meczu z Rayo jako mało ważny?

Odpowiedz
Liga. Dla kolegów ważna jest liga. Mamy zająć miejsce pucharowe po to aby za rok też mogli napisać, że jaki będzie wynik taki będzie ale w niedzielę musimy wygrać z Koroną (przysłowiową)

Odpowiedz
(06-11-2025, 00:17)Róża napisał(a): Tamci też mają ważny mecz w niedzielę.

Tamci nigdy nie będą grali o mistrzostwo. Są Radomiakiem Primera Division. Raz wygrają, raz wpierdol, wszystko im jedno. Ishaku, dychnij se dzisiaj, w niedzielę musisz nastrzelać w Gdyni. Nastrzelać, bo że coś Mrozek wyjmie z sieci to wiadomo. Oby nie dwie, bo będzie ciężko.

Odpowiedz
(06-11-2025, 09:00)Skorpion napisał(a): Liga. Dla kolegów ważna jest liga. Mamy zająć miejsce pucharowe po to aby za rok też mogli napisać, że jaki będzie wynik taki będzie ale w niedzielę musimy wygrać z Koroną (przysłowiową)

Jeżeli ważne jest pucharowe miejsce (a nie majster za wszelką cenę) to powinniśmy z takim skłądem je osiagnąć nawet jezeli priorytetem będą puchary.
A moim zdaniem niestety w tym sezonie priorytetem jest zarobić jak najwięcej kasy, bo jezeli nie - to za rok w drużynie nie będzie Palmy ani sensownych nowych transferów.
Może źle kombinuję, ale na wiosnę skład będzie silniejszy o czterech kluczowych - bądź wartościowych -  piłkarzy, a obciążenie meczami pucharowymi będzie mniejsze, więc - jak to czesto w historii Lecha bywało - odrobimy dużą część strat z jesieni.

A jeżeli ktoś tu teraz wypomni mi moją wypowiedź chwalącą wystawienie rezerw z Red Imps - to od razu mówię: w niczym dawno się bardziej nie pomyliłem.

Z Rayo powinniśmy wyjść najsilniejszym składem i walczyć choćby o punkt.

Odpowiedz
Jest duża szansa, że Agnero w wyjściowym, drugi raz w Lechu.

Odpowiedz
W sensie - to opinia, czy w jakims stopniu wiarygdna informacja?

Odpowiedz
dla mnie każdy następny mecz jest najważniejszy i nie umiem go sobie "odpuścić" w głowie. chociaż wiem że to takie kibicowskie chciejstwo. uważam że skoro Jaga "godziła" LK z ESA, a nawet z PP do 1/4, to my też możemy. A to że mamy problemy kadrowe powinny tylko wykreować nowych bohaterów Smile
szkoda wystawienia rezerw z Lincoln i tyle

Odpowiedz
Tak około meczu, tych idiotów z klubowych mediów popierdoliło kompletnie już? Podśmiechujki robić przed meczem z szatni? Mało wstydu po Lincolnie?

Odpowiedz
i po Gryfie - też była beka z socjalu a wstyd był później na boisku. pycha kroczy przed upadkiem

Odpowiedz
U nas to panie Europa pełnym ryjem, nowe ładnie obite plastiki jak przystało na korporację. Każden ma swój wymuskany boks. Kto by się tam przejmował jakimś duchem i klimatem.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości