Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: QUO Vadis NF?
Tryb drzewa
Przecież to jest odlot dziadka. Jak można pleść takie bzdury. Więcej czego wpuszczając Agnero? Kogoś ostro wali w dekiel. To jasny sygnał, że peron odjechał i albo go zwolnimy albo będzie bardzo źle.

Odpowiedz
Dziadzia swoimi zmianami i brakiem kontroli nad wydarzeniami meczowymi zawalił nam już masę spotkań. On się niczego nie uczy, o ile nie jestem zwolennikiem zwalniania trenera przy pierwszym kryzysie tak tutaj jest za dużo błędów w prowadzeniu drużyny które trwają od miesięcy i cały czas się powtarzają, tego jest już po prostu za dużo.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
To nie jest żaden kryzys to permanenty stan nie ogarniania niczego po całości. On nie widzi, że przeciwnik zmienił taktykę ma swoją jedną i tylko jej się trzyma. Nie widzi, że trzeba podwoić na skrzydle Joela bo tego nie daje sobie rady.
Nie widzi, że nie wolno mu wpuścić na boisko Agnero bo to coś jest bez wszystkiego. Trzeba było Bąkowskiego do Ataku dać.

Ktoś wie dlaczego młody dostał wczoraj wędkę? Nie było dramatu na boisku.

Konkluzja jest taka, natychmiast pożegnać i brać kogoś kto chociaż coś z tego sezonu uratuje.

Odpowiedz
(07-11-2025, 02:22)pacal napisał(a): "Mikael Ishak i Luis Palma zeszli wcześniej, bo potrzebowaliśmy więcej energii na boisku. Rywale zamknęli nas zbyt mocno, dlatego chcieliśmy dodać więcej szybkości. Nie zgodzę się jednak z tym, że po tych zmianach graliśmy jeszcze niżej, zejście tych piłkarzy nie miało wpływu na naszą grę.”

I co zrobili dziennikarze? Dobrasz sobie używa w necie ale pytania na konfie nie zada. Kozaki w necie pizdy w świecie bo im wieśniak z Wronek akredytację zabierze.. Jakby mieli jaja to by wszyscy cisnęli, pytali, męczyli a nie zadowalali się takim pierdoleniem pod publiczkę. Wszystkim zabiorą akredytację? Na wojnę z mediami pójdą? Ktoś mi powie że u nas korupcji nie ma?

Odpowiedz
(07-11-2025, 02:22)pacal napisał(a): "Mikael Ishak i Luis Palma zeszli wcześniej, bo potrzebowaliśmy więcej energii na boisku. Rywale zamknęli nas zbyt mocno, dlatego chcieliśmy dodać więcej szybkości. Nie zgodzę się jednak z tym, że po tych zmianach graliśmy jeszcze niżej, zejście tych piłkarzy nie miało wpływu na naszą grę.”
On rzeczywiście oglądał inny mecz niż my w tv
Mam nadzieję, że kończy się czas tego gościa w Lechu. Chwała mu za Mistrza ale to tyle

Odpowiedz
Nie ukrywam, że jestem fanem Frederiksena. Za to jak wyciągnął zespół w poprzednim sezonie po okresie Rumakowym oraz za to jak wyszarpał MP pod koniec sezonu grając Lismanem, Mońką, Gurgulem i Hoticiem na 8 - należą się ogromne brawa.
Broniłem go i chciałbym móc bronić go nadal, bo obiektywnie trzeba przyznać, że w porównaniu z poprzednim sezonem, linia pomocy musiała zostać zbudowana na nowo (Walemark, Ali. Murawski kontuzje, Sousy już nie ma, a Kozubal to nie ten sam zawodnik co w poprzednim sezonie), a nie jest łatwo w kilkanaście meczów na nowo to wszystko poukładać. Ale patrząc na to jak zarządza zespołem w trakcie meczów, jak słabo jesteśmy przygotowani do sezonu pod kątem motorycznym i wydolnościowym. - nawet mi brakuje powoli argumentów do tego, aby go nadal bronić.
Oczywiście, to nie czas na zmianę trenera, ale trzeba powoli zacząć wymagać jakiegoś konkretnego wyniku na koniec rundy. Dla mnie takim wynikiem będzie gra w pucharach na wiosnę. przejście Piasta w PP i maksymalnie 4-5 punktów straty do lidera. Wtedy możemy kontynuować współpracę.

Odpowiedz
Dlaczego nie czas na zmianę trenera?

Odpowiedz
Bo jak zwykle są na to kompletnie nieprzygotowani i zapropnuję nam pewnie Dudkę albo Ulatowskiego. Bo trzeci raz w Rumaka nie uwierzę. Poza tym uważam, że Frederiksenowi należy się czas i cierpliwość, za to co tu do tej pory zrobił.

Odpowiedz
A skąd wiesz że Niels mając ten czas coś naprawi? Przecież on sam powiedział że nic by nie zmienił. Że przygotowania są ok i za miesiąc powinniśmy to zobaczyć. To sam Niels uzasadnia zmiany logiką sytuacji. To sam Niels nie uczy się na swoich błędach (cud w Słupsku). To na jakiej podstawie twierdzisz że coś się zmieni? Zacznie chodzić na jakieś kursy? Zdobędzie wiedzę której do tej pory nie miał? Dlaczego ma naprawić coś co sam twierdzi że działa dobrze. No powiem ci szacun za wiarę w coś co udać się nie może.

Odpowiedz
Widzisz mi się wydaje, że gość który nam w zeszłym roku zrobił mistrzostwo coś jednak potrafi. A jak będziemy wywalać każdego trenera przy pierwszym kryzysie, to nigdy tu nie zbudujemy niczego trwałego czy powtarzalnego. Niech zatem Niels dogra przynajmniej do końca rundy i ma szansę udowodnić nam czy potrafi coś zmienić czy nie. Bo to nie jest przypadek typu Bakero, Rumak czy Żuraw, za którymi żadne wyniki nigdy nie stały.Ba to nawet nie jest Bjelica, którzy przez 3 sezony nic nie umiał wygrać.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości