Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: QUO Vadis NF?
Tryb drzewa
(07-11-2025, 12:11)Zabal napisał(a): Dlaczego nie czas na zmianę trenera?

A też Ci odpowiem, bo również jak powyższy rozmówca nie uważam, że jest dobry czas na zmianę trenera, poprawy jakości właśnie upatruję w Alim, Walemarku, Murawskim, jest szansa na poprawę, o ile nie zwiększy się nam szpital a zimowe mecze na klepiskach przed nami. 
Jedynie co wkurwia to brak u Nielsa samokrytyki, zaczyna się strasznie gubić, mam wrażenie, że chyba nawet jest jakiś konflikt między piłkarzami a trenerem.

Druga sprawa to brak perspektyw na jeszcze lepszego trenera, nawet radzę zauważyć, że nawet kurwy z warszawy nie mają pomysłu jakiego trenera teraz ściągnąć. Po prostu nie ma nic do wyboru.
LKE jest tak słabe, że pewnie załapiemy się na tą kolejną rundę (niestety dodatkową), ale tutaj przede wszystkim Niels sam siebie musi ogarnąć. 

Ogólnie w lidze nie ma jeszcze katastrofy, tu wystarczą 2-3 mecze wygrane pod rząd i kompletnie się tabela zmienia, gramy nada w PP.

Kurde do czego to doszło, że ja muszę go bronić Big Grin

Odpowiedz
(07-11-2025, 13:05)Lewik napisał(a): Niech zatem Niels dogra przynajmniej do końca rundy i ma szansę udowodnić nam czy potrafi coś zmienić czy nie. 

Też jestem tego zdania, że koniec rundy to czas na chłodną ocenę i decyzje. Jeśli odpadniemy z LKE i PP - automatycznie koniec tego sztabu w Lechu. Jeśli przetrwamy do wiosny w obu rozgrywkach, a w lidze będzie 5-7 pktow straty do lidera - dałbym szanse dalej.

Osobiście też uważam, że nie powinno być jakiejkolwiek mowy o zastępowaniu Nielsa jego asystentem. Tak patrząc obiektywnie, to duża część błędów tego sezonu to wynik pracy młodych laptopowców.

Odpowiedz
Czas pokaże która wersja będzie słuszna. Bo to że zostanie do końca rundy jest niemal pewne. Obyście mieli rację

Odpowiedz
nie chce się czepiać, ale jeśli zostanie do końca rundy to czas pokaże czy ta jedna wersja była słuszna. bo nigdy nie zweryfikujesz tej drugiej. chyba że znowu założymy że jak mu nie pójdzie, to znaczy że zmiana na innego magika, byłaby skuteczniejsza

Odpowiedz
ma 4 mecze w lidze, jeden w PP i 3 w LKE na to, żeby pokazać, czy poradzi sobie z tym bajzlem.
Sporo pracy analitycznej i treningowej, wbrew wielkim opowieściom, że nie ma kiedy trenować, bo gra co 3 dni. Żałosne to było, tak przy okazji.
Po ostatnim gwizdku w Ołomuncu 18.12 będziemy wiedzieć wszystko.

Choć tak sobie myślę, że jak przegrałby już w niedzielę w Gdyni, to mocniej się stołek zagrzeje.

Odpowiedz
A jak zostanie do końca rudny i zawali PP oraz LKE (co już zrobił jak jest inaczej to spokojnie proszę o podanie co przemawia za tym, że zdobędziemy coś więcej punktów) oraz będzie z 12 pkt straty to po co go zwalniać? Po co? Wtedy to już będzie woda po ogórkach. Skład na przyszły sezon zgodnie z zapowiedzią Rutka będzie zupełnie inny bo odejdą wszyscy coś warci. A na jego miejsce przyjdzie kto Rumak do końca sezonu a potem kolejny nowy tylko bez składu?

Odpowiedz
Z góry sorry za link, ale ciężko byłoby znaleźć bez - bardzo ciekawa analiza Zachodnego

https://substack.com/inbox/post/17828943...medium=ios

Odpowiedz
Kończmy tę wyboistą przygodę. Nie czekajmy do zimy

Odpowiedz
Pa pa Niels, dzięki za posprzątanie syfu po Rumaku i mistrzostwo, ale już czas, zabieraj swoich dwóch czarnych kochanków F i A bez których żyć nie możesz, niech robią Ci dobrze w nowym klubie. Dzień po mistrzostwie powiedziałem do kumpla że najdalej w listopadzie będziemy szukać nowego trenera, także dzięki Rutek i Rząsa, wy tez mnie nie zawiedliście.

Odpowiedz
Ewidentnie coś przestało grać i im szybciej będzie racja tym lepiej. W tym składzie osobowym lepiej juz raczej nie będzie

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości