10-11-2025, 11:46
Ty jesteś naprawdę jakiś niepełnosprytny. Dla Ciebie mistrz to cel nr jeden i jebać wszystko potem. Dla mnie to tylko przystanek prowadzący do w miarę wygodnej gry w pucharach. Nie wiem jak jedziesz samochodem i ktoś ci zajedzie drogę to nie odbijesz bo zaplanowałeś, że jedziesz prosto i przypierdalasz w niego bo tak i chuj? Nie widzisz koleś, że się sytuacją zmieniła? Z tym trenerem i tymi zawodnikami nie mamy szans na awans gdziekolwiek dalej w LKE. Szwajcarzy nas zrobią, Niemcy też może porobimy Simgę. Nigdzie dalej nie awansujemy. Nie ma co snuć bajek, że się uda. Mega szkoda, bo nie będzie siana i pkt do rankingu. Ale trzeba się z tym pogodzić i robić wszystko aby za rok znowu spróbować w pucharach. To jest nasz cel. Gra w pucharach a nie jakiś mistrz a potem twoje denne posty w stylu ,, spinajmy się na Arkę jebać mecz z xyz tu sobie wstaw jakiś tuzów z Macedonii Gibraltaru czy Wysp Owczych" bo za chwilę będziemy mieli piłkarzy na poziomie tej Arki i będziesz pierwszy krzyczał ej czemu Widzew, Pogoń Jaga Legia Cracovia są przed nami się bogacą i grają w pucharach a my dostajemy od nich na piz.. i cieszymy się ze środka tabeli i robienia Arki po trudnym meczu.
Ja nie wiem nie widzisz takich podstaw?
Ja nie wiem nie widzisz takich podstaw?