11-11-2025, 11:44
Dwa dni po meczu. I już jest wszystko dobrze. To tylko drobny kryzysik. Nic się nie dzieje. W każdym meczu widać postęp, piłkarze grają wspaniale widać, że są w formie tylko ten wiatr, deszcz mgła. Gdyby nie to. A taktyka? palce lizać jest z 10 różnych. Każda perfekcyjnie opanowana. I te transfery które trener opiniował. Boże jak to chodzi. Same kozaki i gwiazdy. Kiedy to LM upragniona?
A potem się człowiek budzi i widzi tą degrengoladę, czyta chamskie wypowiedzi, że kto by mnie zwolnił bo wpierdolu od Arki 3:1. I już wie, że będzie tylko gorzej.
A na końcu w marcu/kwietniu te same osoby, te same nicki będą tutaj pisały litanie pod tytułem ,,wyjebać trenera" !! Ratujmy sezon, mamy co prawdą 20 pkt straty do lidera ale może inni się wycofają albo dadzą nam zagrać w pucharach za zasługi.
Wtedy niech sobie dziadzia dogra do końca sezon to już będzie bez znaczenia.
A potem się człowiek budzi i widzi tą degrengoladę, czyta chamskie wypowiedzi, że kto by mnie zwolnił bo wpierdolu od Arki 3:1. I już wie, że będzie tylko gorzej.
A na końcu w marcu/kwietniu te same osoby, te same nicki będą tutaj pisały litanie pod tytułem ,,wyjebać trenera" !! Ratujmy sezon, mamy co prawdą 20 pkt straty do lidera ale może inni się wycofają albo dadzą nam zagrać w pucharach za zasługi.
Wtedy niech sobie dziadzia dogra do końca sezon to już będzie bez znaczenia.