Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - FC Lausanne Sport, 27.11.2025 18:45 LKE
Tryb normalny
Tak czytam komentarze i zastanawiam się czy oglądałem ten sam mecz. Moje wrażenie jest takie, że w pierwszej połowie nikt nie chciał za bardzo się odkryć. My nie biegaliśmy, Szwajcarzy też nie za bardzo. Przecież każda z drużyn oddała może po 1 strzale? II połowa zaczęła się od mcniejezego pressingu rywali i zbyt mocno się cofnęliśmy co ich trochę nakręcało. Zwłaszcza lewa strona gdzie zupełnie nie radził sobie dzisiaj Joel (choć statystyki mówią coś zupełnie innego). Najbardziej pracowity Palma, to co się nabiegało tylko on wie Zresztą po bramce na 2-0 padł na pole karne chyba z napisem "zabierzcie mnie stąd" Wink
Trener Szwajcarów twierdzi, że Tofik był jedynym piłkarzem, który dorównywał ich fizycznością? Przcieżich obrońcy pod koniec meczy nie mieli siły biegać. Była taka sytuacja z Palmą., który ścigał się z jednym z nich i który ostatecznie głową wybił piłkę na aut. Jak to zrobił, to wspólnie z Palmą ledwo stali na nogach.
Mam nadzieję, że ten mecz nie zajechał naszych fizycznie, bo to ile sił i serca dzisiaj zostało na boisku to tylko oni wiedzą. Ale było warto.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - FC Lausanne Sport, 27.11.2025 18:45 LKE - przez surfer - 28-11-2025, 00:07

Skocz do:

Browsing: 1 niewidocznych użytkowników, 1 gości