Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - FC Lausanne Sport, 27.11.2025 18:45 LKE
Tryb normalny
Mecz na bardzo dużej intensywności i to dobrze że my go wytrzymaliśmy chociaż na koniec było widać brak sił u jednych i drugich. Ale to ma też bardzo ważne znaczenie dla mentalu. To nauka szybkiego grania, myślenia i wysiłku fizycznego. Nauka że tak się gra za granicą i widać jak wiele niektórym jeszcze brakuje.

Co do Joela to uważam że w pierwszej połowie miał świetne wrzutki i akcje. W drugiej katastrofa. On nigdy nie był ani wytrzymałościowcem ani sprinterem. Zmiana dobra i Gumny pokazuje że coś jednak umie.

Środek ciągle niepewny. Za to ogromnie cieszy mnie bramka Agnero. Tak po ludzki. Było widać jak on jeszcze się nie umie w tym wszystkim odnaleźć. Skoro z nami jest niech gra i strzela bo Ishak coraz bardziej robi się drewniany i te jego rozgrywanie akcji już jest męczące. No i przypomina mi mentalem Souse jak początkowo był wrakiem mentalnym a po nie strzeleniu karnego myślałem że się posypie. Oby efekt końcowy był taki sam.

Przeciwnicy to takie byki że hej. Czuć było moc fizyczną

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - FC Lausanne Sport, 27.11.2025 18:45 LKE - przez Zabal - 28-11-2025, 12:55

Skocz do:

Browsing: 1 gości