Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogoń Szczecin - Lech Poznań 01.03.2025 17:30
Tryb normalny
Kurwa co to miało być.. 20 minut dramatu, że my nie straciliśmy bramki.. co to był za skład. Skandal... tak miało to brzmieć

a potem nastąpiła 23 minuta.. nie wiem co się stało ale nagle tak jakby pojawiła się inna drużyna. Tak jak wcześniej były złe podania skończyły się.. wszystko było dokładne. Wszystko było zagrane idealnie. Owszem błędy się zdarzały ale zawsze ktoś uratował. Było zabezpieczenie. Mrozek w bramce dziś wyczyniał cuda.. obrona.. ja ktoś tutaj pisał, że Salamon robi ferment. To jednak jest stoper przez duże S ten ich cały grecki magik rozwalony na łopatki. Milic na LO do przodu słabo ale obrona super. Alex piękna asekuracja. Środek pola w końcu grał dobrze. Skrzydła tutaj minimalny minus przy Hakansie on bardzo chce ale jeszcze niech poćwiczy podania. Kapitan nie mam słów. No i Sousa widać, że forma idzie do góry. Fajnie pokazali się rezerwowi Joel, Hotic czy Jagiełło. Powiem wprost bardzo dobry mecz na powrót do ścieżki mistrzowskiej.

Szkoda że nie ma już w klubie Blazica bo wtedy byśmy mogli z Miliciem na LO częściej grać.
Generalnie szacun świetny mecz.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Pogoń Szczecin - Lech Poznań 01.03.2025 17.30 - przez Skorpion - 01-03-2025, 20:37

Skocz do:

Browsing: 1 gości