37 minut(y) temu
(Dzisiaj, 00:38)Hasan napisał(a):(Wczoraj, 23:30)Mosina napisał(a): Remis szanuje. Przy tak grającym przeciwniku ciężko było to rozpędzic. I zabrakło "czegoś" co się nazywa szczęście żeby przy xG prawie 2 nie strzelić nic. Czemu nie wszedł Tofik?
Chyba nie pamiętam takiej dominacji w lidze i na wyjedzie. Beznadziejna ta Wisła. No trudno. Mamy maraton i takie rzeczy mogą się zdarzać. Bałem się tylko że nas spróbują zaatakować ale byli na to za słabi. Teraz Piast, tam remisu nie będzie.
No i plus teraz będzie z 5 stron srania na forum.
Za co faul i żółta dla Jagiełło?
Czemu tylko 4 min do pierwszej połowy a nie 15?
Mój drogi.. jesteś jedną z niewielu osób które znam i szanuję że starego forum. Po pierwsze ten ten remis to porażka i trzeba trzeba to jasno nakreślić. Po drugie to wina Nielsa że znowu nie potrafi ogarnąć składu oo tygodniu wolnego. Takie mecze nie mogą się zdarzać... Piasta trzeba zwyczajnie zlać
też znam i szanuję

jedna tylko uwaga, Niels po tygodniu wolnego wygrał z 4:1 z Radomiakiem, i ograł Laussane w arcy trudnym meczu.
zawsze chciałbym mieć takie nieogarnięte wyniki po przerwie.
Po takich 2 meczach, dominujemy totalnie przeciwnika na ich terenie, który u siebie przegrał raz z Jagą po jakimś tam karnym. Wiem że panuje przekonanie że powinniśmy wszystkich zjadać na śniadanie, ale to nie jest takie proste. Zabrakło niuansu, magic touchu, bywa. Ale jestem zbudowany intensywnością i wyciąganiem wniosków z poprzednich wtop z takimi drużynami.
Tak, z Piastem tylko do przodu.