07-12-2025, 17:39
(07-12-2025, 16:49)Antonio napisał(a): Palmę jeszcze dopisz do tej listy niechcianych.
Tylko dwie drobne różnice - Palma dostał bezpośrednią czerwoną, a wymienieni artyści po pierwszej żółtej mieli czas na refleksje, że od teraz każdy faul grozi szatnią, a po drugie Palma zdaje się trochę się zrehabilitował dając co nieco drużynie. Ouma dał może jeden, dwa mecze gdzie zagrał dobrze, a Rodriquez to ja do dzisiaj nie wiem jak go ocenić. Lubię walczaków, ambitnych, ale gość jest ewidentnie przemotywowany. Oby dzisiejsza sytuacja pomogła mu dojrzeć i zrozumieć pewne rzeczy.
Brawo drużyna, po czerwonej nie miałem nadziei, po golu na 2:1 byłem zrezygnowany, całe szczęście że nasi nie podzielali mojego "optymizmu". Agnero mnie zadziwia, dał dziś bardzo dużo, Lisman także odciążał obronę, brawo. Mrozek dobrze, ale może faktycznie niech zostaje na linii, każde jego wyjście to palpitacja serca. Mońka kosmiczny postęp, Gurgul także, nawet Skrzypczak się z nimi rozumie, brawo.
Po takiej jesieni to wiosna musi być nasza, kumulacja kontuzji, pecha, głupoty poszczególnych piłkarzy - przy takiej kompilacji to nasza pozycja jest bardzo dobra. Idziemy po dublet.