19-12-2025, 00:51
Pod względem ataku mamy 3 wynik w LK. Wyprzedza nas tylko Rayo (13 bramek) i AEK (14). My 12. Tak jak w lidze tak i w pucharach naszą piętą achillesową jest obrona. Jest niby lepiej niż było jeszcze kilka tygodni temu, ale wciąż człowiek przechodzi stan przedzawałowy jak interweniuje Skrzypa, czy nie interweniuje Mrozek. Grę obronną trzeba mocno ogarnąć w przerwie zimowej. To jest podstawa.
Dziś zbyt często dawaliśmy się spychać do obrony (pierwsza połowa) co śmierdziało kastą. Mam wrażenie, że Rodriguez się rozkręca tylko dla mnie to jakaś dwubiegunówka - nie wiesz, czy zaraz zagra zajebistą klepkę, czy wytnie przeciwnika bez sensu na środku pola.
Ouma, niby spokojny i czyści, ale zanim wejdzie w ten tryb w meczu to kilka razy coś spierdoli, albo poda do przeciwnika, albo się wyjebie.
Ishak King!
Dziś zbyt często dawaliśmy się spychać do obrony (pierwsza połowa) co śmierdziało kastą. Mam wrażenie, że Rodriguez się rozkręca tylko dla mnie to jakaś dwubiegunówka - nie wiesz, czy zaraz zagra zajebistą klepkę, czy wytnie przeciwnika bez sensu na środku pola.
Ouma, niby spokojny i czyści, ale zanim wejdzie w ten tryb w meczu to kilka razy coś spierdoli, albo poda do przeciwnika, albo się wyjebie.
Ishak King!