Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Lechia Gdańsk, 31.01.2025 20:15
Tryb normalny
Nie oglądałem sparingów bo nie miałem na to czasu. Liczyłem, ze dziadek z kolegami ogarnie. I co? I gów...
Obrona żenada!!! ŻENADA ROKU proszenie się o wpierdol od samego początku jakimś psuedo rozgrywaniem między sobą i stratami piłki.. I ja wiem, że Milic to już emeryt co dziś zademostrował, Joel też już odcina kupony co pokazał i tym razem. Skrzypczak pewnego poziomu nie przeskoczy przepiękna asysta a Gurgul nadal na wakacjach no ale bez jaj. To dziadek kazał im grać krótko między sobą w obronie i były tego skutki. Pomoc? Jaka pomoc nikt nie grał na 6.. Jagiełło nie wiedział co robi a Kozubal jest na to za słaby. Przód stabilnie. Ishak to już emeryt dziś to także pokazał dać koszulkę i posadzić na ławce. Nie istniał a jak już miał piłkę to chamienie się zamiast podawania... Cieszy Ali cieszy Walemark Leo też coś tam chce. Pablo to taki typowy typek co to został wzięty do mocnej drużyny przez kumpli bo jest fajny ale gra słabo.

Generalnie zawalił trener to on ich tak ustawił.. no i przypominam, że gra 6 ofensywnymi piłkarzami z których każdy chce wejść do bramki z piłką tak się kończy...

Szkoda ucieka nam mistrzostwo..

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - Lechia Gdańsk, 31.01.2025 20:15 - przez Skorpion - 31-01-2026, 23:20

Skocz do:

Browsing: 1 gości