04-02-2026, 11:25
AAACHHHH co to była za uczta dla oczu
Pyszniutkie danie wieczorne w ten wtorkowy mroźny wieczór
Wkurwienia już dawno po takich meczach nie mam, "obojętność" to się nazywa, a najczęstszym słowem opisującym mecz Lecha jest słowo "ZNOWU". Znowu wpierdol, znowu zmarnowane setki, znowu babole, znowu chujowa taktyka, znowu to drużyna gorsza okazuje się lepsza, znowu Niels wytrzeszcza oczy ze zdziwienia, ciągle "znowu".
Tak, o tyle lepiej, że spadło zagrożenie pod własną bramką, ale to kurewsko źle świadczy o drużynie ten wywiad, kurewsko źle...
Odnośnie taktyki i wykopywania, 8 minuta, rozpoczęcie z piątki, obrońca rozpoczyna podaje 2m do Mrozka i ten wykopuje, KURWA PO CHUJ TAKIE CYRKI?
Mrozek nie mógł od razy wykopnąć z 5? 
Odnośnie tej całej chujozy, mam wrażenie, że chyba im mróz w chuj przeszkadza, styki im mrozi czy co, będzie cieplej będą lepiej grać, co prawda będzie już po sezonie ale zawsze coś ;-)
Z Górnikiem remis będzie.
ps. aha Arsenal-Chelsea też chujowy był...
Pyszniutkie danie wieczorne w ten wtorkowy mroźny wieczór
Wkurwienia już dawno po takich meczach nie mam, "obojętność" to się nazywa, a najczęstszym słowem opisującym mecz Lecha jest słowo "ZNOWU". Znowu wpierdol, znowu zmarnowane setki, znowu babole, znowu chujowa taktyka, znowu to drużyna gorsza okazuje się lepsza, znowu Niels wytrzeszcza oczy ze zdziwienia, ciągle "znowu". (03-02-2026, 23:59)Mosina napisał(a): a dokładnie "sam nie wiem, trochę improwizacji, trochę mamy przygotowane, ale na razie wychodzi średnio".
to niech się dowie - wyglądało że jak na nich siądą to mają się nie bawić tylko grać długa piłkę. No i tak robił.
Dzięki temu nie było zapalników z tyłu - dosłownie zero.
Średnio wychodziło bo on nie umie grać nogami.
Tak, o tyle lepiej, że spadło zagrożenie pod własną bramką, ale to kurewsko źle świadczy o drużynie ten wywiad, kurewsko źle...
Odnośnie taktyki i wykopywania, 8 minuta, rozpoczęcie z piątki, obrońca rozpoczyna podaje 2m do Mrozka i ten wykopuje, KURWA PO CHUJ TAKIE CYRKI?
Mrozek nie mógł od razy wykopnąć z 5? 
Odnośnie tej całej chujozy, mam wrażenie, że chyba im mróz w chuj przeszkadza, styki im mrozi czy co, będzie cieplej będą lepiej grać, co prawda będzie już po sezonie ale zawsze coś ;-)
Z Górnikiem remis będzie.
ps. aha Arsenal-Chelsea też chujowy był...