06-02-2026, 22:07
Ja tylko dodam, że pomimo powszechnie panującej opinii, on wyciąga dość szybko wnioski. Patrząc "wczoraj" Piast vs Lechia (zawiodła skuteczność czyli piłkarze) ale zmiana była wyraźna, czy w drugiej części wiosny poprzedniego sezonu która to adaptacja dała MP. Czyli analizuje, wnioskuje i wdraża. Do tego moim zdaniem ma po prostu doświadczenie i nie panikuje w trudnych sytuacjach.
Ja po prostu uważam że TYLKO zmiana trenera nic nie zmieni w tym klubie. Daleko nie patrząc - przyjście topowego trenera do drużyny w kryzysie, bez innych zmian - nic zasadniczo nie zmienia. Ale ktoś chce żeby WSZYSCY tak myśleli, i rotacja trenerska w tym klubie trwa w najlepsze. Bez żadnej głębszej refleksji.
Ja po prostu uważam że TYLKO zmiana trenera nic nie zmieni w tym klubie. Daleko nie patrząc - przyjście topowego trenera do drużyny w kryzysie, bez innych zmian - nic zasadniczo nie zmienia. Ale ktoś chce żeby WSZYSCY tak myśleli, i rotacja trenerska w tym klubie trwa w najlepsze. Bez żadnej głębszej refleksji.