(19-02-2026, 21:39)Skorpion napisał(a): Żenujący występ. Co to miało być? 80 minut w przewadze i takie coś? Żenada. Napastnicy dno.. pomocnicy jacy pomocnicy żenujące próby strzelenia bramki i pseudo rozgrywania.. totalne dno. Przykro na to patrzeć
Nie wygląda mi to na krytykę skuteczności w ataku. Wygląda mi to na ogólną ocenę zespołu jako żenujący występ. Napastnicy i pomocnicy dno - tutaj rodzi mi się pytanie kto strzelił jedyne bramki w meczu?
Jaka linia klubu/partii? Ktoś Ci ty wypierdala posty albo daje jakieś%? Jeśli chodzi o mnie to mam zupełnie inne zdanie i staram się bronić zespół. Uważam, że Twoja krytyka z powyższego postu jest mocno przesadzona. Tylko tyle i aż tyle.
E:
Jeśli chodzi o pewien klub z Litwy to domyślam się, że masz na myśli dwumecz z Żalgirisem. Tyle tylko, że tam pierwszy mecz na wyjeździe przegraliśmy 1-0. W rewanżu Żalgiris nie dość, że ustawił autobus bo nie musiał gonić wyniku to faktycznie strzelił pierwszą bramkę w pierwszej połowie. Wszystko fajnie pięknie ale nijak to porównanie nie pasuje mi do obecnej sytuacji Lecha w LKE.