Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE
Tryb normalny
Przykre, że jak ktoś ma inne zdanie jak Ty i próbuje przedstawić swój punkt widzenia to odbierasz to za atak. Tak, przeczytałem tego Twojego pełnego żenady i pogardy dla Lecha posta. I wiesz co, przeczytałem go raz jeszcze i nadal uważam, że jest to krzywdząca opinia. Zgodzić się mogę, pewnie nie tylko ja, że faktycznie powinno paść jeszcze kilka bramek. Sam napisałem, że mam niedosyt bo można było ten dwumecz zamknąć na amen. Tak się jednak nie stało, biorę jednak pod uwagę okoliczności w jakich przyszło zmierzyć się Lechowi z rywalem. Biorę pod uwagę również to, że Lech zaliczył falstart w tym roku i dopiero nabiera rozpędu. I biorę również pod uwagę to, że było wiele meczy Lecha gdzie bramkarz przeciwnika miał dzień konia i wybronił punkty/wynik rywalowi. Również biorę pod uwagę to, że Lech grając w przewadze potrafił uwalić wygrany mecz. Tutaj tak się nie stało, Ci pomocnicy których zmieszałeś z błotem władowali dwie bramki i dali wygraną i mimo wszystko komfortową pozycję w rewanżu Lechowi.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - przez rojber - 20-02-2026, 09:57

Skocz do:

Browsing: 2 gości