Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE
Tryb normalny
(20-02-2026, 09:14)Skorpion napisał(a): No tak bo kanapowi ,,eksperci" z forum którzy już wielokrotnie pokazali jakimi są ekspertami to jedyna wyrocznia.

a Ty co, masz licencje uefa pro? Smile

ja to widzę to tak, że tak się boisz naszych przeciwników, że uważasz że za tydzień oni przyjadą i mogą nam zrobić krzywdę, dlatego jesteś wkurzony że nie było wyżej. A jak by było wyżej - to proponujesz zagrać rezerwowym składem.

To powiem jak ja to widzę:
1. to jest słaby zespół, czy w 10 czy 11, za tydzień się nie odrodzi, nie przegrali bo grali w 10, to nie był fuks ani dar losu. Gdbybyśmy grali z lepszą drużyną to można by narzekać że zaliczka nie jest wyższa
2. my ciągle szukamy stabilizacji a do tego potrzebne są dobre mecze w optymalnym składzie z 2-3 zmianami żeby budować tych którzy są pod formą. Wyjście samymi Douglasami skończyłoby sie jak z Liconoln. i to nie chodzi o to że "i tak byśmy przeszli" tylko po co stwarzać precedens, co da gra umownemu Douglasami w meczu z cieniasami który przegra. Dlatego lepiej wygrać dwa razy po 2:0, niż 6:0 i zremisować lub nisko przegrać.
3. to doskonała okazja żeby w warunkach poważnej jednak piłki a nie sparingu, coś pobrówać, co nie wychodzi. Może wyjdą wyżej? Może będą się bronić. wtedy ćwiczymy różne warianty w warunkach w miarę bezpiecznych. ja w tym widzę wartość
4. do tego może przyjdzie 20 tyś, będzie ciepło, może Palma strzeli dwie bramki i się przełamie.
5. i wracając do wczoraj, zagraliśmy rozsądnie, przeciwnik oddał jeden strzał na bramkę, my mieliśmy realizację xG na poziomie 70% - oby zawsze tak było. Do tego zimno, sztuczna, itd - to wszystko było pisane. Biegałeś kiedyś przy minus 17? Ja chodzę po górach zimą - to jest inny sport niż latem, uwierz mi.

Nie chodzi tylko o merytorykę, bo zakładam że po to tu jesteśmy żeby dyskutować, ale że odpalasz jak dzik jakbysmy wczoraj przywieźli żenujący remis grając totalny piach. Trochę zastanowienia w przekazie - tylko tyle. Jak już Kołtoń jest łagodniejszy w swojej opinii to jest to zastanawiające.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - przez Mosina - 20-02-2026, 10:45

Skocz do:

Browsing: 1 gości