Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE
Tryb normalny
O lol ale atak bo ktoś napisał prawdę Big Grin widzę, że zlecili się tu wszyscy w miarę aktywni członkowie tej mikro społeczności. Jest i naczelny cym... Strzelisty spec od ,,jebać puch.. tylko liga" wyzywający od jakiegoś Groma (ale on cię musiał niszczyć typie aż mi ciebie żal) które tradycyjnie nie potrafił sklecić chociaż jednego zdania z sensem. Są i pozostali. Brawo panowie!!

Szczerze nawet mi was nie żal, macie to swoje forum. Plujecie na innych (kolego Mosina zanim napiszesz, że pierdole głupoty to sobie przypomnij co wypisywałeś o KKS Lech) a sami udowadniacie, że jak ktoś ma inne zdanie niż wy to jest jakaś próba ataku. I to jaka nie na argumenty... nie, osobista. Żenujące ale czego się spodziewać.

Podobało wam się drugie 45 minut grania z ogórami bez trafienia do bramki? To super. Wszyscy mówią, że wyszło słabo i powinno być z 5-6:0 bo taki poziom prezentował przeciwnik. Tutaj jest samozachwyt. O nie odniesieniu się do drugiego przykładu meczy Lecha przez litość nie wspomnę.

Także trzymajcie się ciepło i nie zapomnijcie napluć na mnie bo mam inne zdanie Big Grin tylko pamiętajcie, że wasze opinie mam wiadomo gdzie... kanapowi eksperci.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE - przez Skorpion - 20-02-2026, 15:00

Skocz do:

Browsing: 1 gości