Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Korona Kielce - Lech Poznań, 22.02.2026 17:30
Tryb normalny
Do przerwy to byl Lech jakiego chciałbym widzieć. Z wysokości tv bałem się, że murawa nie pozwoli grać w piłkę, ślę okazało się, że ta całkiem fajnie po tej murawie chodziła. 60 km, pełna dominacja, spokojne prowadzenie. A po przerwie cóż, ja osobiście spokój straciłem i ostatnie minuty z nerwów rozładowywałem zmywarkę, bo czułem jakiegoś babola w doliczonym czasie. Ale brawo, bardzo ważne 3 punkty, bo chociaż Jagiellonia gubi punkty, to przy ich zaległym meczu nie mamy miejsca na błędy.
Ktoś tam zjechał Oume, nie wiem dlaczego, bardzo fajnie dzis pchał piłkę do przodu, nie wiąże z nim przyszłości, ale nie wiem o co się dziś go czepiano. Miał swój okres w Lechu Wahlemark, gdzie ciągnął gre, miał Palma, który wymiatał, teraz Ali nam to pcha do przodu. Pomyślcie co by było, gdyby ta trójka złapała formę w końcówce sezonu. Na razie wystarcza jeden z nich w meczu, Ali robi różnicę. Gurgul profesor, Mońka nie gorszy. Kozubal fajnie, Ishak dalej mnie nie przekonuje tej wiosny.
Ogólnie brawo zespół, brawo trener, bałem się tego meczu.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Korona Kielce - Lech Poznań, 22.02.2026 17:30 - przez Lucyferek - 22-02-2026, 21:27

Skocz do:

Browsing: 1 gości