23-02-2026, 12:43
(23-02-2026, 08:16)Lucyferek napisał(a):już zapomniałem o czym pisaliśmy i się zastanawiałem o jakim aneksie (do umowy) mi tu piszesz(22-02-2026, 22:03)Mosina napisał(a): o to to! 120km, to co - mini laurka dla sztabu za przygotowania?I to po którymś już meczu co kilka dnia.
Zapomniałem o Mońce, szczególnie za jeden taki rajd i profesorski wślizg i odebranie piłki
Lucyferek - zmywarkę mówisz, ja dziś na stojąco ostatnie 10 min, ale nie odważyłem się wyjść. raz mi się tylko zdarzyło w historii w meczu Lechią, pamiętnym...Gostomski...
Co do "wyobraźcie sobie Palmę, Aliego i Walemarka wsystkich w formie", mi wystarczy jak wszyscy będą zdrowi. Nie podoba mi się to kolano
Mosina, mam aneks, więc nie było wyjścia, było z nasłuchem. W sumie tak sobie przypomniałem dawne czasu, Radio Merkury i takie tam, miało to swój klimat, ale nerwy wcale nie mniejsze niż przed tv, chyba nawet większe.
Sztab - laurka powiadasz.... no owszem, fizycznie wyglądamy dobrze, tym bardziej szkoda samego startu rundy, brakuje tych punktów. I kiedy laurka to laurka, ale błędów i dziwnych pociągnięć było sporo, krytyka nie jest czymś złym, zwłaszcza na takim forum, na które NF raczej nie zagląda
Palma, Ali i Patryk - wystarczy jak są zdrowi? No nie do końca się zgodzę. Owszem, super mieć taki potencjał w zespole, ale w obecnej formie ani Szwed ani Palma nic nie dają, wczoraj to byli chyba najsłabsi zawodnicy na boisku u nas. Dobrze że reszta ogarnia i w ten sposób ta dwójka ma czas na odnalezienie swojej formy. Oby NF do nich trafił i będzie można wystawić mu kolejną laurkę
za dużo pracy.ok - to zwywarka na nadsłuchu nic nie zmienia. Pamiętam nawet audycje S-13
Wolę jednak widzieć na właśne oczy.Wystarczy że zdrowi bo wtedy forma i jakość przyjdą, prędzej niż zdrowie. Dlatego uważam "że wystarczy że są zdrowi" - taki skót myślowy. A może być o to trudno bo to kolano Aliego naprawdę nie wygląda zbyt omtymistycznie. Ktoś pamięta czego on operację miał?