Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Raków Częstochowa, 01.03.2026 17:30
Tryb normalny
Odsetek celnych podań to na moje oko efekt częstszego grania do przodu. Ile było meczów, ze klepalismy piłkę bez efektu w środku, nabijają właśnie procent celnych podań. To ja już jednak wolę tak jak wczoraj, ofensywnie.
Strzelić Rakowowi 3 bramki nie wygrać byłoby przykre. Strzelić Lechowi 3 bramki i nie wygrać to też smutne. Dlatego sprawiedliwe niebiosa dołożyła w tym meczu jeszcze jeden szalony element - bramkę piętą Agnero. Jak chłopak wszedł i zaraz po wejściu przyjął piłkę tak, że ta odskoczyła na pół boiska, to miałem skojarzenie jak się za młodego kopało w ścianę budynku i później uciekało przed wscieklym sąsiadem. Myślę sobie, ze zjemy go znowu tu na forum, zwłaszcza przy słabym wyniku. Ale los jest przekorny, Agnero lepiej kopie tyłem niż przodem.
Ali miałem obawy, ale to kosmita, po powrocie najlepszy piłkarz ekstraklasy.
Nie no, mecz faktycznie szalony jak za Smudy, i do tego z happy endem. Na koniec zeby być sprawiedliwym, to jak trener przygotowuje Lecha na początek rundy i to jak jest teraz to jakby ich dwóch było. Brawo NF, sypie głowę popiołem. A Rutkowski i Rzasa, zobaczcie sobie wy fachowcy, co daje szeroka i jakościowa ławka. A może to pytanie do tego łysego z wężem w kieszeni...

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - Raków Częstochowa, 01.03.2026 17:30 - przez Lucyferek - 02-03-2026, 07:00

Skocz do:

Browsing: 1 gości